Safranbolu Belediyesi Konsept Alanlar İnşa Ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ağustos, 2023 15:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediyesi Konsept Alanlar İnşa Ediyor

Safranbolu Belediyesi vatandaşların büyük beğenisini toplayan konsept park alanlarına ilave olarak dinlenme alanları inşa ediyor.

Safranbolu Belediyesi Konsept Alanlar Insaa Ediyor 2

Safranbolu Belediyesi hizmete aldığı ve vatandaşlardan rağbet gören Bağlarbaşı Mahallesi Çankaya Parkı, Babasultan Mahallesi İbrahim Ayhan Parkı, Esentepe Mahallesi Hüseyin Karataş Parklarına ilave olarak konsept dinlenme alanları inşa ediyor. Okul önlerinde çocuklarını bekleyen veliler, cami giriş çıkışlarında bir arada sohbet etmek isteyenler rahatça dinlenebilsin, konforlu alanlarda oturabilsin diye Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri tarafından yapımına başlanan dinlenme alanları kısa bir süre sonra tamamlanacak. Barış Mahallesi’nde yer alan Misak-ı Milli okulu ve Emek Mahallesi Siteler Camisi bölgesinde inşa edilen konsept dinlenme alanları daha önce yapılan konsept parklar gibi yeşilliklerin hakim olacağı şekilde tasarlanıyor.

Safranbolu Belediyesi Konsept Alanlar Insaa Ediyor 1

Öte yandan 15 Temmuz Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine basketbol sahasının yapımı tamamlandı. 15 Temmuz Mahalle toplantısında, vatandaşların park isteği üzerine Başkan Köse’nin talimatı ile park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri proje çizimine başladı.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada canakkale sehitleri duzenlenen programla anildi Bcmnq9lF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da Çanakkale şehitleri düzenlenen programla anıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü kapsamında düzenlenen anma programı, yoğun katılım ve duygu dolu anlarla gerçekleştirildi. Program Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından organize edilerek şehitler bir kez daha saygıyla anıldı.

Programda yapılan konuşmalarda, 18 Mart 1915’in Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en güçlü göstergelerinden biri olduğu vurgulandı. Çanakkale’de verilen mücadelenin yalnızca askeri bir zafer değil, aynı zamanda bir diriliş ve uyanışın simgesi olduğuna dikkat çekildi.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletileri, oratoryo gösterileri ve kısa sahne performansları izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Çanakkale Savaşı’nın zorluklarını ve kahramanlıklarını anlatan gösteriler, salonda bulunan katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinlik kapsamında, Çaycuma genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler de unutulmadı. Başarılı öğrencilere ödülleri, programda hazır bulunan ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Programa; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Asım Gökçe Candaş, Cumhuriyet Başsavcısı Doğukan Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Turunç, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, Saadet Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Kurtman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Özkan Yıldırım, Veli Ceng, İlçe Özel İdare Müdürü Kemalettin Yaşar, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar, gaziler, askeri erkan ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin