Karabük Postası tarafından
01 Aralık, 2022 12:19 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediyesi İtfaiyesinden Tatbikat

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında tatbikat ve eğitimlere devam ediliyor. Safranbolu Devlet Hastanesi personelinin katıldığı ve hastane bahçesinde gerçekleştirilen eğitimde yangında neler yapılması gerektiği, yangın çıkış nedenleri, yangının çıkmaması için yapılması gerekenler ve alınacak önlemler, itfaiyenin görevleri gibi konular hakkında bilgi verildi. İtfaiye Müdürlüğünün görevlerinden birisinin de yangına karşı yapılması gerekenleri anlatmak olduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Bu konuda müdürlüğümüz belirli periyotlar halinde eğitimler vermeye devam ediyor" dedi. İlçenin ahşap yapıları ile ünlü bir yer olduğuna dikkat çeken Başkan Köse, "Biz Safranbolu olarak çok daha dikkatli olmalıyız. Malumunuz bir yangında çok daha hızlı yayılabiliyor. Hızlı bir şekilde müdahale etmeniz durumunda bile o güzelim yapı kullanılamaz hale gelebiliyor. Dileğimiz hiçbir zaman böyle bir durumda kalmamak. Bu bağlamda değerli itfaiye personelimize de kolaylıklar diliyorum" diye konuştu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 10:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te şimşekler görsel şölen oluşturdu

Karabük'te akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağmur öncesinde oluşan şimşekler adeta görsel şölen oluşturdu.

O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

Karabük'te akşam saatlerinden itibaren sağanak etkisini göstermeye başladı. Yağış öncesi gökyüzünü aydınlatan şimşekler geceyi gündüze çevirdi. Görsel şölen sunan şimşekler cep telefon kameralarıyla kaydedildi. Şimşeklerin ardından sağanak yağmur kentin birçok noktasında etkisini hissettirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.