Safranbolu Belediyesi Dereköy ve Kadıderesi Sokaklarında Asfalt Çalışmalarını Tamamladı - Karabük Haber Postası
673f32b581ff3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Kasım, 2024 16:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediyesi Dereköy ve Kadıderesi Sokaklarında Asfalt Çalışmalarını Tamamladı

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği, Dereköy ve Kadıderesi Sokaklarında Kargaz tarafından gerçekleştirilen doğalgaz çalışmaları sonrası asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Yaklaşık 700 metre uzunluğundaki yol boyunca yapılan çalışmalarda toplam 450 ton asfalt kullanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlayabilmesi adına çalışmalarını titizlikle yürüttü.

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Safranbolu’nun farklı noktalarında ihtiyaç duyulan yolların bakım ve onarımına yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Yol yenileme faaliyetlerinin mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
muzisyen atmde unutulan 13 bin 100 lirayi zabitaya teslim etti exRk9umt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Müzisyen ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı zabıtaya teslim etti

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde müzisyen Göksel Kara, ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı bularak Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne tutanak karşılığında teslim etti.

Devrek ilçesinde müzisyen Göksel Kara, ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Olay Dr. Vedat Ali Özkan Caddesi’ndeki ATM’de meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir şahıs ATM’de hesabına para yatırdı. Paranın yattığını düşünen şahıs ATM önünden ayrıldı.

Daha sonra işlem yapmak için ATM’ye gelen müzisyen Göksel Kara, cihazın haznesinde unutulmuş bir miktar para olduğunu gördü. Kara, 13 bin 100 lirayı cihazdan alarak Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne gidip ilgililere tutanak karşılığında teslim etti.

“Vicdanen gayet rahatım”

Parayı cihazın haznesinde gördüğünde şaşırdığını söyleyen Göksel Kara, “İlk şaşkınlığı atlattıktan sonra parayı aldım ve hiç tereddüt etmeden yetkililere teslim ettim. Ve bundan dolayı da vicdanen gayet rahatım benim bu davranışım diğer vatandaşlara örnek olsun belki de bu parayı unutan vatandaşın ilaç parasıydı” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin