Safranbolu Belediyesi Bilgisayar ve Telefonlarda Anons Sistemine Geçti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Kasım, 2021 12:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu Belediyesi Bilgisayar ve Telefonlarda Anons Sistemine Geçti

Safranbolu Belediyesi, vatandaşların kurum ile ilgili işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Son olarak, ilçe halkının Safranbolu Belediyesi’ne ait ilanlara ulaşabilmesi için uygulama oluşturuldu. Vatandaşlar, Play ve App Store üzerinden ARESO mobil uygulamasını indirerek, Safranbolu Belediyesi’nin ilanlarını dinleyebilecek.

Yapılan açıklamada, “Bilgisayar ya de cep telefonlarına indirilecek olan ARESO uygulamasındaki ‘ilan dinle’ sekmesinden, belediyemize ait ilanlar sesli olarak dinlenebilecek.” denildi.

İndirme Linkleri:

ANDROİD: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.belediyeilan.areso

İOS: https://apps.apple.com/us/app/id1527806997

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin