blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Mart, 2025 11:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediyesi Bayram Trafiği İçin Önlemlerini Aldı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Ramazan Bayramı süresince şehirde yaşanabilecek trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla alınan tedbirleri yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş da Başkan Köse’ye eşlik etti.

Yapılan saha çalışmaları kapsamında, Karşılama Merkezi otopark alanı olarak belirlenirken, Celal Bayar Caddesi üzerindeki Safranbolu Şehir Mezarlığı’nın alt tarafı otobüsler için özel indirme noktası olarak düzenlenecek. Bu noktada yolcularını indiren tur otobüsleri, Safranbolu Belediyesi Karşılama Merkezi’ne park edecek. Başkan Elif Köse, bayram süresince Safranbolu’nun yoğun ziyaretçi akınına uğrayacağını belirterek, vatandaşların ve sürücülerin yeni trafik düzenine uyum sağlamalarının önemine dikkat çekti. Yapılan bu düzenlemelerin, hem yayaların güvenliği hem de trafik akışının rahatlatılması açısından kritik bir rol oynayacağını vurgulayan Köse, bayram boyunca oluşabilecek trafik yoğunluğunu en aza indirmek için tüm belediye birimlerinin sahada olacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ağustos, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yol kenarında otlayan ineği çalıp sattı

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bir kişi, yol kenarında otlayan ineği çalıp 43 bin liraya sattı.
Olay, dün saat 14.30 sıralarında Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi Büyüklü Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, M.A. isimli kuşkulu, yol kenarında otlaması için bırakılan ineğin ipini çözerek yanında götürdü. Hayvanın kaybolduğunu fark eden sahibi durumu polise bildirdi. Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları yaptıkları araştırma sonucu hırsızlığın M.A. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Zanlının, çaldığı ineği 43 bin liraya sattığı tespit edildi.
Polis takımları, ineği satış yapılan yerden alarak sahibine teslim etti. Gözaltına alınan M.A., emniyetteki süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin