Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 06:36 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi Asfalta ara vermiyor

Asfalt çalışmalarını yoğunlaştıran Safranbolu Belediyesi Barış Mahallesinin ardından Esantepe Mahallesinde çalışmalara başladı.

Asfalt sezonu öncesi 50 bin ton hedef belirleyen Safranbolu Belediyesi bu hedefe ulaşmak, Safranbolu’da asfaltlanmamış yok bırakmamak için çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, “Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Asfalt şantiye Amirliğimiz ekipleri çalışmalarına büyük bir özveri ile devam ediyor. Safranbolu bir Dünya Miras Kenti. Bizlerde bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız her zaman söylediğimiz gibi bu güzel kente hizmetin en iyisini sunmak. Gelecek nesillere daha yaşanılır bir kent bırakmak” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, Esentepe Mahallesindeki çalışmanın bir an evvel tamamlanıp ihtiyaç duyulan diğer mahalle, cadde ve sokaklarda çalışmalara devam edileceği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin