Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Kasım, 2024 15:37 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, öğretmenlerin toplumdaki rolüne ve geleceği şekillendiren kutsal görevlerine vurgu yaptı. Mesajında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözlerini hatırlatan Başkan Köse, tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladı.

Başkan Köse, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, ülkemizin aydınlık yarınlarına ışık tutan değerli öğretmenlerimiz, sizler geleceğimizi inşa eden en önemli mimarlarsınız. Çocuklarımızı bilimin ışığında yetiştirirken onlara yalnızca bilgi değil; değerler, insanlık ve umut da aşılıyorsunuz. Toplumların gelişmişlik seviyesini belirleyen en büyük güç, iyi eğitim almış bireylerdir. Bu gücün mimarı ise sizlersiniz.

Gösterdiğiniz özveri ve fedakârlıkla, Atatürk’ün hayalini kurduğu çağdaş ve ileri bir Türkiye için yılmadan çalışıyorsunuz. Her biriniz, bu ülkenin geleceği için diktiğiniz fidanlarla gurur kaynağımızsınız. Başöğretmenimizin açtığı yolda, onun ilkeleriyle ülkemizin çocuklarını yetiştiren siz değerli öğretmenlerimize sonsuz minnet duyuyoruz.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum. Aydınlık yarınlar için el ele, hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin