Safranbolu, Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne hazırlanıyor! - Karabük Haber Postası
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
15 Mart, 2025 00:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu, Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne hazırlanıyor!

Safranbolu’nun kültürel mirasını dünyaya tanıtan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali, bu yıl 26. kez sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Festivalin hazırlıkları kapsamında Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin başkanlığında ikinci toplantı düzenlendi. Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Safranbolu TSO Başkanı Erol Altuntepe, STK, dernek ve oda başkanları ile akademisyenler katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Köse, festivalin her geçen yıl daha geniş kitlelere ulaşması için titizlikle çalıştıklarını belirtti. Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bahadır Acar ise komite üyelerine yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

7-10 Mayıs 2025 tarihleri arasında düzenlenecek festivalin yarışma kategorileri ve ödül törenine ilişkin detayların da ele alındığı toplantıda, festival hazırlıklarının hız kesmeden devam ettiği vurgulandı. Çeyrek asrı geride bırakan Altın Safran Belgesel Film Festivali, bu yıl da belgesel tutkunlarını ve kültür-sanat meraklılarını tarihi Safranbolu atmosferinde buluşturacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mart, 2026 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, çocukların bayramını kutladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretlerini sürdüren Karabük Valisi Oktay Çağatay ve eşi Hande Çağatay, Güleç Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları yalnız bırakmadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Güleç Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Vali Çağatay ve eşi, burada kalan çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve kurum personelinden, kurumun işleyişi, çocukların aldığı eğitimler ile sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Çağatay, çocukların genel durumları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Vali Oktay Çağatay ve Hande Çağatay, daha sonra çocukların bayramını kutlayarak, bir süre sohbet etti. Miniklerin bayram coşkusuna ortak olan Vali Çağatay, çocuklarla tek tek ilgilenerek onların sevgi ve şefkat ihtiyaçlarına vurgu yaptı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin