Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 09:31 tarihinde yayınlandı
0

SADEP vatandaşla iç içe

Vatandaşların doğrudan görüşlerini, önerilerini, düşüncelerini, taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde almak üzere Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile hayata geçirilen Safranbolu Acil Destek Programı (SADEP) saha çalışmalarına devam ediyor.

Proje kapsamında Safranbolu’da kapısı çalınmadık hiçbir hane bırakmayacaklarını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Bizler Kaymakamlık ya da Belediye Başkanlığı görevini ifa ederken vatandaşlarımızın bizlere bire bir ulaşabilecekleri yollar üretmeye çalışıyoruz. Bu maksatla bizlere çeşitli sebeplerle ulaşamayan hemşerilerimize ulaşmak onların yanlarında olduğumuz anlatmak üzere böyle bir çalışmayı hayata geçirdik” diye konuştu.

Vatandaşlardan olumlu geri dönüşleri olmasının da kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Ürkmezer, projenin gün geçtikçe amacına ulaştığını ifade ederken; “Arkadaşlarımızın çalışmalara başlamasından bu yana pek çok büyüğümüzün evlerinde temizlik hizmeti verdik. Engelli kardeşlerimizin taleplerine çözüm bulduk bulmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte vatandaşlarımızın taleplerini, şikayetlerini dinliyor, her hafta gerçekleştirdiğimiz toplantılarda değerlendirmeleri yaparak, talep sahibi vatandaşlarımızla irtibata geçiyoruz. Yani kısaca, Kaymakamlık ve Belediye olarak vatandaşlarımızla birlikte her daim istişare içerisinde hizmeti de, çözümü de birlikte üretiyoruz” dedi.

Ürkmezer konuşmasını şöyle noktaladı; “İlk günden bu güne kadar gerçekleştirilen tüm çalışmalarda, projelerde, etkinliklerde kendilerinden desteklerini ve dualarını esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerime teşekkür ediyor, bu kapsamda çalışan tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
jandarmanin uyusturucu operasyonunda 3 tutuklama 6ZzO41GQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarmanın uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken, 1 kişi İstanbul’da, 2 şüpheli de Samsun’da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Tekkeköy ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Yapılan araştırmalarda 11 şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edildi. Şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, aramalarda 208 adet extacy hap, 133 gram metamfetamin, 103 gram kokain, 20 gram bonzai, 5 gram skunk, 16 adet sentetik ecza, sigaraya sarılı 1 adet esrar maddesi, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 litre etil alkol, 2 adet ruhsatsız tabanca, 258 adet tabanca fişeği, 3 adet havalı tabanca ve 2 adet havalı tüfek ele geçirdi. Gözaltına alınan 6 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Samsun Adliyesi’ne sevk edilen 4 şüpheliden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Operasyon kapsamında İstanbul’da yakalanan 1 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin