Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 09:31 tarihinde yayınlandı
0

SADEP vatandaşla iç içe

Vatandaşların doğrudan görüşlerini, önerilerini, düşüncelerini, taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde almak üzere Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile hayata geçirilen Safranbolu Acil Destek Programı (SADEP) saha çalışmalarına devam ediyor.

Proje kapsamında Safranbolu’da kapısı çalınmadık hiçbir hane bırakmayacaklarını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Bizler Kaymakamlık ya da Belediye Başkanlığı görevini ifa ederken vatandaşlarımızın bizlere bire bir ulaşabilecekleri yollar üretmeye çalışıyoruz. Bu maksatla bizlere çeşitli sebeplerle ulaşamayan hemşerilerimize ulaşmak onların yanlarında olduğumuz anlatmak üzere böyle bir çalışmayı hayata geçirdik” diye konuştu.

Vatandaşlardan olumlu geri dönüşleri olmasının da kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Ürkmezer, projenin gün geçtikçe amacına ulaştığını ifade ederken; “Arkadaşlarımızın çalışmalara başlamasından bu yana pek çok büyüğümüzün evlerinde temizlik hizmeti verdik. Engelli kardeşlerimizin taleplerine çözüm bulduk bulmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte vatandaşlarımızın taleplerini, şikayetlerini dinliyor, her hafta gerçekleştirdiğimiz toplantılarda değerlendirmeleri yaparak, talep sahibi vatandaşlarımızla irtibata geçiyoruz. Yani kısaca, Kaymakamlık ve Belediye olarak vatandaşlarımızla birlikte her daim istişare içerisinde hizmeti de, çözümü de birlikte üretiyoruz” dedi.

Ürkmezer konuşmasını şöyle noktaladı; “İlk günden bu güne kadar gerçekleştirilen tüm çalışmalarda, projelerde, etkinliklerde kendilerinden desteklerini ve dualarını esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerime teşekkür ediyor, bu kapsamda çalışan tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede milli mac heyecani Ksv4hTNY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de milli maç heyecanı

A Milli Futbol Takımı’nın 24 yıl aradan sonra katıldığı 2026 FIFA Dünya Kupası’ndaki ilk mücadelesi olan Avustralya karşılaşması, Düzce’de heyecanla takip edildi.

Milli heyecanı hep birlikte yaşamak ve ay-yıldızlı ekibe destek olmak isteyen yüzlerce Düzceli, sabahın erken saatlerinde Millet Bahçesi’nde bir araya geldi. Saat 07.00’de başlayan karşılaşma için alana kurulan dev ekranın önünde toplanan vatandaşlar, milli takımı omuz omuza destekledi. Karşılaşma boyunca coşku ve umutla A Milli Takım’ın ataklarını takip eden futbolseverler, 90 dakikanın sonunda bekledikleri sonucu alamadı. Ay-yıldızlı ekibin sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılması, ekran başında ter döken Düzcelileri üzdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin