SADEP ekipleri  evlere  misafir oluyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:37 tarihinde yayınlandı
0
0

SADEP ekipleri  evlere  misafir oluyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile projelendirilen ve projeye bağlı 15 kişiden oluşan alanında profesyonel bir ekibin çalıştığı ‘Safranbolu Acil Destek Programı’ (SADEP) vatandaşların kapılarını çalmaya devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede ekipler, Safranbolu genelinde mahalle sokak ve caddeleri gezerek vatandaşların kapısını çalıyor. Kapıları çalınan vatandaşlara talep şikayet ve önerileri soruluyor, vatandaşın şahsi ve kentle ilgili şikayet ve önerileri alınarak Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e rapor ediliyor.

SADEP projesinin amacına uygun hizmet etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Ürkmezer; “Safranbolu’da çalınmadık kapı bırakmayacağız, bu sayede vatandaşımızın maddi manevi Kaymakamlık ve Belediye olarak bizden taleplerini tespit ederek gerekli çalışmaları başlatacağız. Geliştirdiğimiz tüm projeler vatandaşımıza doğru hizmeti sunabilmek içindir. Bizler Devlet ve vatandaşımız arasında köprü görevimizi en verimli şekilde sürdürmeye devam ederek eksiklikler varsa da yeni projelerle gidermeye gayret göstereceğiz’’

SADEP projesinde çalışan güler yüzlü ekiplerin ziyaret esnasında vatandaşlarla yakın temasları sonucu elde edilen veriler Ürkmezer’e rapor edilerek Kaymakamlık ve Belediye birim amirleri tarafından incelenerek gerekli çalışmalar başlatılıyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
caykur rizesporda ertelenen samsunspor maci hazirliklari basladi W1uMH5nR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaykur Rizespor’da ertelenen Samsunspor maçı hazırlıkları başladı

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 27. hafta erteleme maçında 9 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de sahasında Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda bir önceki karşılaşmada forma giyen futbolcular fitness salonunda yenileme çalışması yaptı. İdmanın sahada yapılan bölümünde ise ısınma hareketlerinin ardından beşe iki pas çalışması ve topa sahip olma oyunu üzerinde duruldu. İdman, dar alanda oynanan çift kale maç ile tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin