SADEP ekipleri  evlere  misafir oluyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:37 tarihinde yayınlandı
0
0

SADEP ekipleri  evlere  misafir oluyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile projelendirilen ve projeye bağlı 15 kişiden oluşan alanında profesyonel bir ekibin çalıştığı ‘Safranbolu Acil Destek Programı’ (SADEP) vatandaşların kapılarını çalmaya devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede ekipler, Safranbolu genelinde mahalle sokak ve caddeleri gezerek vatandaşların kapısını çalıyor. Kapıları çalınan vatandaşlara talep şikayet ve önerileri soruluyor, vatandaşın şahsi ve kentle ilgili şikayet ve önerileri alınarak Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e rapor ediliyor.

SADEP projesinin amacına uygun hizmet etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Ürkmezer; “Safranbolu’da çalınmadık kapı bırakmayacağız, bu sayede vatandaşımızın maddi manevi Kaymakamlık ve Belediye olarak bizden taleplerini tespit ederek gerekli çalışmaları başlatacağız. Geliştirdiğimiz tüm projeler vatandaşımıza doğru hizmeti sunabilmek içindir. Bizler Devlet ve vatandaşımız arasında köprü görevimizi en verimli şekilde sürdürmeye devam ederek eksiklikler varsa da yeni projelerle gidermeye gayret göstereceğiz’’

SADEP projesinde çalışan güler yüzlü ekiplerin ziyaret esnasında vatandaşlarla yakın temasları sonucu elde edilen veriler Ürkmezer’e rapor edilerek Kaymakamlık ve Belediye birim amirleri tarafından incelenerek gerekli çalışmalar başlatılıyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
insan kacakcisi tir surucusu tutuklandi DrGN3Xdu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

İnsan kaçakçısı tır sürücüsü tutuklandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan tır sürücüsü çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde Tokat’ın Erbaa ilçesinde, polis ekipleri şüphe üzerine İran’dan Düzce’ye seyir halinde olan M.Y. (44) idaresindeki tırı durdurdu. Yapılan aramada yağ bidonlarının arasına gizlenmiş 18 düzensiz göçmen yakalandı. Gözaltına alınan sürücü M.Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Erbaa Adliyesi’ne gönderildi. Şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca ,”Göçmen kaçakçılığı, aracılık ve yer temini” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin