Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Saat kulesi projesi hayata geçiyor

Zonguldak’ta Valilik karşısında yapımı planlanan saat kulesi için çalışmalar sürüyor.

Zonguldak’ta geçtiğimiz aylarda Zonguldak Belediyesi tarafından Valilik binası karşısına saat kulesi yapılması için anket yapılmıştı. Vatandaşların yoğun katılımı ile yapılan anket sonucunda beğenilen saat kulesi

İçin çalışmalar geçtiğimiz günlerde başladı. Kule için zemin kazılarak yer açıldı. Bugün sabah saatlerinde saat kulesinin alt kısmı yavaş yavaş koyulmaya başlandı. Saat kulesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına kadar yetiştirilmesi planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada otobus terminalinde park halindeki yolcu otobusu yandi eYvCaWOg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Amasya’da otobüs terminalinde park halindeki yolcu otobüsü yandı

Amasya’da şehirler arası otobüs terminalinde park halindeki yolcu otobüsünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Otobüs, kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin’den yola çıkıp ulaştığı Amasya’da yolcuları indikten sonra park edilen Topçam firmasına ait 60 SE 567 plakalı otobüsten alevler yükseldi.

Alevleri fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, ekiplerin çalışmalarıyla söndürüldü. Yangında otobüs demir yığınına döndü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Otobüsün alev alev yandığı anları anlatan Bekir Vermişli, “Otobüs cayır cayır yandı. Yaralanan yok. Bayram yoğunluğu da var. Allah’tan otobüs boştu. Tenha bir yerde içinde yolcuları varken yaşansaydı can kaybı da olabilirdi” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin