Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Saat kulesi projesi hayata geçiyor

Zonguldak’ta Valilik karşısında yapımı planlanan saat kulesi için çalışmalar sürüyor.

Zonguldak’ta geçtiğimiz aylarda Zonguldak Belediyesi tarafından Valilik binası karşısına saat kulesi yapılması için anket yapılmıştı. Vatandaşların yoğun katılımı ile yapılan anket sonucunda beğenilen saat kulesi

İçin çalışmalar geçtiğimiz günlerde başladı. Kule için zemin kazılarak yer açıldı. Bugün sabah saatlerinde saat kulesinin alt kısmı yavaş yavaş koyulmaya başlandı. Saat kulesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına kadar yetiştirilmesi planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tunelde feci kaza motosiklet surucusu hayatini kaybetti RLwx6jlq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin