Zonguldak’ta Valilik karşısında yapımı planlanan saat kulesi için çalışmalar sürüyor.
Zonguldak’ta geçtiğimiz aylarda Zonguldak Belediyesi tarafından Valilik binası karşısına saat kulesi yapılması için anket yapılmıştı. Vatandaşların yoğun katılımı ile yapılan anket sonucunda beğenilen saat kulesi
İçin çalışmalar geçtiğimiz günlerde başladı. Kule için zemin kazılarak yer açıldı. Bugün sabah saatlerinde saat kulesinin alt kısmı yavaş yavaş koyulmaya başlandı. Saat kulesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına kadar yetiştirilmesi planlanıyor.


Saat kulesi projesi hayata geçiyor
Zonguldak’ta ebeveynlere yönelik sınav kaygısı semineri
Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Hayat Saatleri” etkinlikleri kapsamında “Çocuklarda ve Ergenlerde Sınav Kaygısına Ebeveyn Yaklaşımı” konulu bir bilgilendirme programı düzenleniyor.
Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları Uzm. Dr. Pınar Ayaroğlu ve Uzm. Dr. Dilara Medet Albayrak’ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte, ailelere sınav dönemindeki çocuklara nasıl yaklaşılması gerektiği konusunda bilgiler aktarılacak.
Seminer, 10 Haziran 2026 tarihinde Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

