Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Mart, 2022 12:59 tarihinde yayınlandı
0

Saadet Partisi Topluma değer katan kadınları unutmadı

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hafta sonu parti binasında bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Partili kadınlar ve davetliler katıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Saadet Partisi Kadın kolları İl Başkanı Nebahat Yüce yaptı. Yüce konuşmasında kadının toplumdaki yerinin önemine değinirken, tüm kadınların haksızlığa karşı tek ses olması gerektiğini, aynı duruş ve tavır içinde olması gerektiğini savundu.

Günün önem ve anlamını belirten konuşmaların ardında topluma katkı veren, önder olan hayata değer katan  kadınlara plaketleri takdim edildi.

İlk olarak 28 yıldır SM hastası olan kızına özveri ile bakan, azmi inancı ile tüm herkese örnek ve önder olan Gülnur Şahin’e, girişimcilik alanında tarımla uğraşarak ülke ekonomisine ve ailesine katkıda bulanan Leyla Cebeci’ye, Kültür ve Sanat alanında ise yaptığı sanatsal çalışmalarla göz dolduran Bölgenin Sesi Gazetesi Sayfa Editörü ve Kültür Sanat Yönetmeni Fatma Tüfekçioğlu’na plaketleri takdim edildi.

Son olarak ise Bilim Akademi ödülü verildi. Bu dalda ise Karabük Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Sümeyye seze Kaplan’a plaketi takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin