Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Mart, 2022 12:59 tarihinde yayınlandı
0

Saadet Partisi Topluma değer katan kadınları unutmadı

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hafta sonu parti binasında bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Partili kadınlar ve davetliler katıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Saadet Partisi Kadın kolları İl Başkanı Nebahat Yüce yaptı. Yüce konuşmasında kadının toplumdaki yerinin önemine değinirken, tüm kadınların haksızlığa karşı tek ses olması gerektiğini, aynı duruş ve tavır içinde olması gerektiğini savundu.

Günün önem ve anlamını belirten konuşmaların ardında topluma katkı veren, önder olan hayata değer katan  kadınlara plaketleri takdim edildi.

İlk olarak 28 yıldır SM hastası olan kızına özveri ile bakan, azmi inancı ile tüm herkese örnek ve önder olan Gülnur Şahin’e, girişimcilik alanında tarımla uğraşarak ülke ekonomisine ve ailesine katkıda bulanan Leyla Cebeci’ye, Kültür ve Sanat alanında ise yaptığı sanatsal çalışmalarla göz dolduran Bölgenin Sesi Gazetesi Sayfa Editörü ve Kültür Sanat Yönetmeni Fatma Tüfekçioğlu’na plaketleri takdim edildi.

Son olarak ise Bilim Akademi ödülü verildi. Bu dalda ise Karabük Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Sümeyye seze Kaplan’a plaketi takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin