Saadet Partisi Topluma değer katan kadınları unutmadı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Mart, 2022 12:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Saadet Partisi Topluma değer katan kadınları unutmadı

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hafta sonu parti binasında bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Partili kadınlar ve davetliler katıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Saadet Partisi Kadın kolları İl Başkanı Nebahat Yüce yaptı. Yüce konuşmasında kadının toplumdaki yerinin önemine değinirken, tüm kadınların haksızlığa karşı tek ses olması gerektiğini, aynı duruş ve tavır içinde olması gerektiğini savundu.

Günün önem ve anlamını belirten konuşmaların ardında topluma katkı veren, önder olan hayata değer katan  kadınlara plaketleri takdim edildi.

İlk olarak 28 yıldır SM hastası olan kızına özveri ile bakan, azmi inancı ile tüm herkese örnek ve önder olan Gülnur Şahin’e, girişimcilik alanında tarımla uğraşarak ülke ekonomisine ve ailesine katkıda bulanan Leyla Cebeci’ye, Kültür ve Sanat alanında ise yaptığı sanatsal çalışmalarla göz dolduran Bölgenin Sesi Gazetesi Sayfa Editörü ve Kültür Sanat Yönetmeni Fatma Tüfekçioğlu’na plaketleri takdim edildi.

Son olarak ise Bilim Akademi ödülü verildi. Bu dalda ise Karabük Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Sümeyye seze Kaplan’a plaketi takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
teh
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
20 Nisan, 2026 11:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Kanyon köprüde çukurlar kazaya davetiye çıkarıyor

Karabük ile Safranbolu arasında ulaşımı sağlayan Kanyon Köprü yolunda oluşan çukurlar, sürücüler için ciddi bir tehlike haline geldi. Özellikle son dönemde yol yüzeyinde meydana gelen bozulmalar, hem araçlarda maddi hasar riskini artırıyor hem de trafik güvenliğini olumsuz etkiliyor.

Sürücüler, güzergah üzerindeki çukurlar nedeniyle ani manevralar yapmak zorunda kaldıklarını belirtirken, bu durumun kazalara davetiye çıkardığını ifade ediyor. Yolun bazı noktalarında derinleşen çukurların, özellikle gece saatlerinde fark edilmesinin zorlaştığı ve riskin daha da arttığı dile getiriliyor.

Bölgeyi sık kullanan vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak yolun bir an önce bakım ve onarımdan geçirilmesini talep ediyor. Ulaşımın yoğun olduğu bu güzergâhta gerekli önlemlerin alınmaması halinde, yaşanabilecek kazaların daha ciddi sonuçlar doğurabileceği uyarısı yapılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin