Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı’ndan Erbakan Hoca’ya Anma Programı - Karabük Haber Postası
oilioli
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
28 Şubat, 2026 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı’ndan Erbakan Hoca’ya Anma Programı

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı, Milli Görüş hareketinin kurucusu ve 54. Hükümetin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan’ı vefat yıl dönümünde düzenlenen programla andı. Karabük kent meydanında gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara hurma ikramında bulunuldu, dualar edildi.

Program kapsamında kurulan stantta partililer vatandaşlarla bir araya gelirken, Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Aziz Gündoğdu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gündoğdu, Erbakan’ın Türkiye’nin kalkınma mücadelesindeki rolüne dikkat çekerek, onun “Yaşanabilir Bir Türkiye” ve “Yeniden Büyük Türkiye” idealleri doğrultusunda ömrünü adadığını ifade etti.

Erbakan’ın yalnızca bir siyasetçi değil, aynı zamanda yerli üretim ve ağır sanayi hamleleriyle Türkiye’nin gelişimine yön veren bir devlet adamı olduğunu belirten Gündoğdu, “Önce Ahlak ve Maneviyat” anlayışıyla bir neslin yetişmesine öncülük ettiğini söyledi.

Etkinlikte vatandaşlar da merhum Erbakan’a ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaşırken, dualar eşliğinde hurma ikramı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu programda birlik ve vefa mesajları verildi.

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı, Erbakan Haftası kapsamında anma etkinliklerinin devam edeceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin