Saadet Partisi, Erbakan’ı Lokma İkramıyla Andı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ER
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
27 Şubat, 2025 16:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Saadet Partisi, Erbakan’ı Lokma İkramıyla Andı

Saadet Partisi Karabük İl Teşkilatı, Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıl dönümü dolayısıyla lokma tatlısı ikram etti.

Hürriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Erbakan Hoca’nın ruhuna Fatiha okunması için vatandaşlardan dua etmeleri istendi. Lokma dağıtımına Saadet Partisi İl Teşkilatı’nın yanı sıra, Kadın ve Gençlik Kolları da katılım sağladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, merhum Erbakan için dualar edildi.
Saadet Partisi yetkilileri, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Erbakan Hocamız, asrın liderlerinden biri ve dünya çapında ses getiren bir şahsiyetti. Onu rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Kendisini unutmamak ve unutturmamak adına buradayız. Hocamızın fikirlerini yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

VİDEO İÇİN TIKLATIN

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin