Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
67aef90c7fbfa
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Şubat, 2025 11:05 tarihinde yayınlandı
0

Saadet Partisi 7. Olağan Karabük İl Kongresi Yarın Gerçekleştirilecek

Saadet Partisi, 7. Olağan Karabük İl Kongresi’ni yarın saat 18.00’de 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek. Kongreye, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın katılması bekleniyor.

Kongrede, Karabük il başkanlığına tek aday olarak gösterilen Aziz Gündoğdu ve ekibi ev sahipliği yapacak. Kongrenin hazırlıkları kapsamında, Karabük’ün çeşitli noktalarında parti bayraklarıyla süslemeler yapıldığı gözlemlendi.

Karabük İl Başkanı Aziz Gündoğdu, tüm Karabüklüleri kongreye davet ederek, “Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arıkan’ın teşrifleriyle icra edeceğimiz 7. Olağan il kongremize tüm Karabüklüleri davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Kongre, partinin yerel teşkilatının güçlenmesi ve Karabük’teki siyasi faaliyetlerin geliştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Tüm partililerin ve vatandaşların katılım göstermesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Mayıs, 2026 13:06 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de “Doğa Kültür ve Karavan Kampı” düzenlendi

Yenice Belediyesi ev sahipliğinde, Kdz. Ereğli Kamp ve Karavan Derneği tarafından Merkez Çıra Pazarı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen “Doğa Kültür ve Karavan Kampı” yoğun ilgi gördü.

Etkinliğe katılan karavan tutkunları, Yenice’nin doğal güzelliklerini keşfetme imkanı buldu. Programa katılan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Yenice Kaymakamı Mert Çanga, misafirlerle bir araya gelerek ilçenin turizm potansiyeline ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Karakaş, “Doğanın Kalbinde, Huzurun Adresi: Yenice” sloganıyla ilçenin doğal zenginliklerini tanıtmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Katılımcılar program kapsamında Göktepe Yaylası, Şeker Kanyonu ve Yenice’nin diğer doğal alanlarını gezdi. Ormanları, temiz havası ve sakin atmosferiyle bölge, ziyaretçilerden tam not aldı.

Etkinlik boyunca misafirler, ilçenin önemli turizm noktalarından Ihlamur Teras’ta da ağırlandı. Katılımcılar burada Yenice’nin manzarasını izleme fırsatı buldu.

Kdz. Ereğli Kamp ve Karavan Derneği yetkilileri, etkinlik anısına Başkan Karakaş’a plaket takdim etti. Karakaş da dernek üyelerine teşekkür ederek, bu tür organizasyonların Yenice’nin tanıtımına katkı sunduğunu vurguladı.

Doğa ve kültürün buluştuğu etkinlik, katılımcılardan beğeni toplarken Yenice’nin turizm değerlerini bir kez daha ön plana çıkardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin