Kastamonu’da rüzgarın şiddetine dayanamayarak uçan çatı, park halindeki aracın üzerine düştü.
Olay, İnönü Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün fırtına tahmininde bulunarak ’sarı kod’ ile uyardığı Kastamonu’da kuvvetli rüzgar etkili olmaya başladı. Rüzgarın etkisine dayanamayan bir evin çatısı uçarak park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Otomobilde maddi hasar oluşurken, olayda şans eseri yaralanan olmadı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen Karayolları ekipleri tarafından otomobilin üzerine düşen çatı kaldırıldı.


0
Rüzgarın uçurduğu çatı, park halindeki aracın üzerine düştü
0
Kaymakam Ustaoğlu, evi yanan vatandaşı ziyaret etti
Eskipazar İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, Sofular Köyü’nde çıkan yangında evi hasar gören Recep Küçükyılmaz’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Ustaoğlu, olaydan etkilenen vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinledi. Ev sahibi Küçükyılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten Ustaoğlu, devletin tüm imkânlarıyla mağdur vatandaşların yanında olduğunu vurguladı.
Kaymakam Ustaoğlu, hasarın en kısa sürede giderilmesi ve yaraların sarılması amacıyla ilgili kurum amirlerine gerekli talimatların verildiğini de sözlerine ekledi.

