Rüzgarın uçurduğu çatı, park halindeki aracın üzerine düştü - Karabük Haber Postası
ruzgarin ucurdugu cati park halindeki aracin uzerine dustu 3H6sQk5D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Rüzgarın uçurduğu çatı, park halindeki aracın üzerine düştü

Kastamonu’da rüzgarın şiddetine dayanamayarak uçan çatı, park halindeki aracın üzerine düştü.

Olay, İnönü Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün fırtına tahmininde bulunarak ’sarı kod’ ile uyardığı Kastamonu’da kuvvetli rüzgar etkili olmaya başladı. Rüzgarın etkisine dayanamayan bir evin çatısı uçarak park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Otomobilde maddi hasar oluşurken, olayda şans eseri yaralanan olmadı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen Karayolları ekipleri tarafından otomobilin üzerine düşen çatı kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin