Reklam
Reklam
aw212936 01 1716717255 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2024 13:34 tarihinde yayınlandı
0

Rusya’nın vurduğu hipermarkette can kaybı 12’ye yükseldi

Rus güçlerinin Ukrayna’nın Harkov kentinde inşaat malzemeleri satan bir markete düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 12’ye, yaralananların sayısı ise 43’e yükseldi.
Rusya’nın dün Ukrayna’nın Harkov kentine düzenlediği saldırıda bilanço artıyor. İnşaat malzemeleri satan ve yaklaşık 200 kişinin bulunduğu hipermarkete 2 güdümlü hava bombası ile düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 12’ye, yaralananların sayısı ise 43’e yükseldi.

Ukrayna Devlet Acil Durum Servisi tarafından yapılan açıklamada 16 kişinin kayıp olduğu belirtilirken, saldırının ardından çıkan yangının ekipler tarafından 16 saat süren bir çalışmayla söndürüldüğü aktarıldı. Hayatını kaybeden 3 kişinin kimliği belirlenirken, 10 kişiye DNA testi yapılacağı bildirildi.

Rusya, 10 Mayıs’ta kuzey Harkov Oblast’ına 30 bin askerle yeni bir saldırı başlatmıştı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’e göre Moskova kuvvetleri bölgede 10 kilometreye kadar ilerlemeyi başarmış ancak ilk savunma hattı tarafından durdurulmuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kiraathaneden 12 bin lira calan supheli tutuklandi eMUqcUZK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kıraathaneden 12 bin lira çalan şüpheli tutuklandı

Bolu’da bir kıraathaneden 12 bin lira çaldığı belirlenen şüpheli, JASAT ekiplerinin güvenlik kameraları ve PTS kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışma sonucu Zonguldak’ta yakalanarak tutuklandı.

Olay, 24 Mayıs tarihinde Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan bir kıraathaneden 12 bin lira nakit para çalındı. Hırsızlığı fark eden işletme sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli O.G.’nin farklı illerde meydana gelen benzer iş yerinden hırsızlık olaylarına da karıştığı belirlendi. Jandarma ekiplerince Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan O.G., tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Şüphelinin üzerinde ele geçirilen ve hırsızlığa konu olan 12 bin lira ise Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin