Reklam
Reklam
aw212936 01 1716717255 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2024 13:34 tarihinde yayınlandı
0

Rusya’nın vurduğu hipermarkette can kaybı 12’ye yükseldi

Rus güçlerinin Ukrayna’nın Harkov kentinde inşaat malzemeleri satan bir markete düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 12’ye, yaralananların sayısı ise 43’e yükseldi.
Rusya’nın dün Ukrayna’nın Harkov kentine düzenlediği saldırıda bilanço artıyor. İnşaat malzemeleri satan ve yaklaşık 200 kişinin bulunduğu hipermarkete 2 güdümlü hava bombası ile düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 12’ye, yaralananların sayısı ise 43’e yükseldi.

Ukrayna Devlet Acil Durum Servisi tarafından yapılan açıklamada 16 kişinin kayıp olduğu belirtilirken, saldırının ardından çıkan yangının ekipler tarafından 16 saat süren bir çalışmayla söndürüldüğü aktarıldı. Hayatını kaybeden 3 kişinin kimliği belirlenirken, 10 kişiye DNA testi yapılacağı bildirildi.

Rusya, 10 Mayıs’ta kuzey Harkov Oblast’ına 30 bin askerle yeni bir saldırı başlatmıştı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’e göre Moskova kuvvetleri bölgede 10 kilometreye kadar ilerlemeyi başarmış ancak ilk savunma hattı tarafından durdurulmuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin