Rusya’dan hareket kruvaziyer gemi, 27. kez geldiği Amasra Limanı’na demirledi.
Rusya’nın Soçi kentinden yola çıkan ve Ordu’nun ardından Bartın’ın Amasra ilçesine yola çıkan Astoria Grande gemisi, 765 yolcu ve 422 kişilik mürettebatıyla Amasra Limanı’na yanaştı. Rus turistleri taşıyan gemi, 27. kez limana yanaştı. Öğlen saatlerinde ilçeye demirleyen gemiden inen Rus turistler, Bartın’ın Amasra ve Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaptığı tarihi, kültürel ve turistik gezi gerçekleştirdi.
Akşam saatlerinde biten turların ardından turistlerin geri döndüğü gemi, dönüş hazırlıklarına başladı. Hazırlıklarının tamamlanmasının ardından geminin İstanbul’a doğru yol alacağı öğrenildi.


Rus turistleri taşıyan kruvaziyer gemi 27. kez Amasra’da
Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı
DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

