Rus turistleri taşıyan kruvaziyer gemi 27. kez Amasra’da - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2023 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistleri taşıyan kruvaziyer gemi 27. kez Amasra’da

Rusya’dan hareket kruvaziyer gemi, 27. kez geldiği Amasra Limanı’na demirledi.

Rusya’nın Soçi kentinden yola çıkan ve Ordu’nun ardından Bartın’ın Amasra ilçesine yola çıkan Astoria Grande gemisi, 765 yolcu ve 422 kişilik mürettebatıyla Amasra Limanı’na yanaştı. Rus turistleri taşıyan gemi, 27. kez limana yanaştı. Öğlen saatlerinde ilçeye demirleyen gemiden inen Rus turistler, Bartın’ın Amasra ve Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaptığı tarihi, kültürel ve turistik gezi gerçekleştirdi.

Akşam saatlerinde biten turların ardından turistlerin geri döndüğü gemi, dönüş hazırlıklarına başladı. Hazırlıklarının tamamlanmasının ardından geminin İstanbul’a doğru yol alacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda israilin kuresel sumud filosuna saldirisi protesto edildi DCfiJIBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da İsrail’in Küresel Sumud Filosu’na saldırısı protesto edildi

Bolu’da cuma namazı çıkışında bir araya gelen vatandaşlar, İsrail’in Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na yönelik saldırısını protesto ederek aktivistler için dua etti.

Cuma namazının ardından İzzet Baysal Anıtı önünde bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve vatandaşlar, İsrail’in uluslararası sulardaki saldırılarını kınadı. Ellerinde Filistin ve Türk bayrakları taşıyan kalabalık, İsrail aleyhine sloganlar attı. Programda, saldırıya uğrayan filodaki aktivistler ve Filistin halkı için dualar edildi.

“Gazze özgür olana dek susmayacağız”

Toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan Mehmet Akyüz, Filistin davasını savunmaya kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı. Akyüz, “Bizler Türkiye’nin meydanlarından ilan ediyoruz; Filistin davasını savunmaya devam edeceğiz. Zulmünüz arttıkça zevaliniz de yaklaşıyor. Gazze özgür olana dek, son kirli siyonist postalı o kutsal topraklardan çekilene dek susmayacağız, durmayacağız, vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin