Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ekim, 2023 10:54 tarihinde yayınlandı
0

Rus Turistler Safranbolu’yu Sevdi

Rusya’dan hareket kruvaziyer gemi, 27. kez geldiği Amasra Limanı’na demirledi. Bölge turizmine canlılık getiren turistlerin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ülkemizi çok sevdikleri ifade edildi.
Rusya’nın Soçi kentinden yola çıkan ve Ordu’nun ardından Bartın’ın Amasra ilçesine yola çıkan Astoria Grande gemisi, 765 yolcu ve 422 kişilik mürettebatıyla Amasra Limanı’na yanaştı. Rus turistleri taşıyan gemi, 27. kez limana yanaştı. Öğlen saatlerinde ilçeye demirleyen gemiden inen Rus turistler, Bartın’ın Amasra ve Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaptığı tarihi, kültürel ve turistik gezi gerçekleştirdi.
Akşam saatlerinde biten turların ardından turistlerin geri döndüğü gemi, dönüş hazırlıklarına başladı. Hazırlıklarının tamamlanmasının ardından geminin İstanbul‘a doğru yol alacağı öğrenildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin