Rui Vitoria: "Samsunspor’u geçip, Avrupa Ligi’ne kalmak istiyoruz" - Karabük Haber Postası
rui vitoria samsunsporu gecip avrupa ligine kalmak istiyoruz dwzkOYRi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Rui Vitoria: “Samsunspor’u geçip, Avrupa Ligi’ne kalmak istiyoruz”

SAMSUN (İHA) – Panathinaikos Teknik Yöneticisi Rui Vitoria, Samsunspor’u eleyip, yollarına UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek istediklerini söyledi.

Atina’da oynanan UEFA Avrupa Ligi Play-Off birinci maçını 2-1 kazanan Panathinaikos’ta Teknik Yönetici Rui Vitoria, 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılacak son taktik idman öncesi düzenlenen basın toplantısına katıldı. Çeşidi geçmek için Samsun’a geldiğini tabir eden Teknik Yönetici Rui Vitoria, “Tüm hocalar ekibinin eksiksiz olmasını ister. Burada olan futbolcularıma güveniyorum. Hepsi yüzde 100 hazır. Yarın kimin oynayacağına son idmanda karar vereceğim. En uygun isimlere misyon verip, kümelere kalmayı hedefliyoruz” dedi.

Zor bir müsabaka oynayacaklarını tabir eden Vitoria, “Zorlu maçları oynamaya alışkınız. Tipler geçtikçe ekipler daha da zorlaşıyor. Avrupa Ligi’ne gitmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Samsunspor sıkıntı bir rakip ve deplasmanda oynayacağız. Lig evresine kalmak istiyoruz. Birinci maçta düzgün bir skor aldık. Her vakit oyunu denetim etmek isteriz fakat bu her vakit mümkün olmuyor. Karşıda silahları olan ve tipi geçmek isteyen bir ekip var. Topun bizde olmadığı anlarda oyunu ele geçirmeye çalışacağız. Birinci müsabakada tipi ne kadar istediğimizi gösterdik. Oyuncular ne yapması gerektiğini biliyor. Oyuna nazaran vakit zaman denetimli bazen de topu kazanmaya çalışacağız. Kadromda deneyimli oyuncularım var. Atmosferi daima yaşıyorlar. Bu atmosferden çok etkilenmeyeceklerdir. Futbol 2 ekibin kazanmaya çalıştığı oyun olmasının yanı sıra taraftarların katıldığı bir şovdur. Birinci maçta bizim taraftarların oluşturduğu üzere rakip de birebiri oluşturacaktır. Samsunspor âlâ bir kadro olduğunu gösterdi. Birinci düdükle birlikte üstümüze gelmeye çalışacaklar. Çeşidi geçmeye çalışacağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte ogrenciler hatira fidanlarini toprakla bulusturdu TjEO6ET8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te öğrenciler hatıra fidanlarını toprakla buluşturdu

Karabük Belediyesi Bilim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Şehit Ercan Hırçın İlkokulu öğrencileri hatıra fidanlarını toprakla buluşturdu.

Orman Haftası kapsamında düzenlenen programda öğrenciler, Bilim Merkezi içerisinde çevre bilincine yönelik bilgilendirmelere katıldı.

Minik öğrenciler kendi elleriyle fidan dikerek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Etkinlikte dikilen fidanlarla birlikte çocukların doğayla bağ kurması sağlanırken, ortaya renkli ve anlamlı görüntüler çıktı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinliğe ilişkin yaptığı değerlendirmede, emanet edilen toprakların korunmasının ve gelecek nesillere daha yeşil bir Karabük bırakmanın ortak sorumluluk olduğunu belirtti.

Çetinkaya, çocukların küçük yaşta doğaya sahip çıkan bir bilinçle yetişmesinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, dikilen her fidanın geleceğe bırakılan önemli bir değer olduğunu vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin