Bolu’da devrilen römorkundan üzerinden düşen bir kişi ağır yaralandı.
Olay, Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mısır silajlarını traktörün römorkundan boşaltmak üzere İbrahim Ş., evinin önüne traktörüyle geldi. Römorkun tepesine çıkan İbrahim Ş., damperin kaldırılması yere düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince İbrahim Ş., Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Römorkun tepesinden düştü, ağır yaralandı
Eskipazar Kaymakamından köy ziyareti
Eskipazar İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, ilçeye bağlı Yürecik Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cumali Uzun, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cengiz Özenir de katıldı.
Köy muhtarı Ali Çakmak’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Ustaoğlu, köy sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Ustaoğlu, sohbet havasında geçen buluşmada köyün genel durumu hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Ustaoğlu, vatandaşlar tarafından iletilen taleplerin ilgili kurumlara iletileceğini ve gerekli değerlendirmelerin yapılması için çalışma başlatılacağını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren köylüler, Kaymakam Ustaoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

