Römorkun tepesinden düştü, ağır yaralandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Römorkun tepesinden düştü, ağır yaralandı

Bolu’da devrilen römorkundan üzerinden düşen bir kişi ağır yaralandı.

Olay, Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mısır silajlarını traktörün römorkundan boşaltmak üzere İbrahim Ş., evinin önüne traktörüyle geldi. Römorkun tepesine çıkan İbrahim Ş., damperin kaldırılması yere düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince İbrahim Ş., Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
t23 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te canlarını hiçe saydılar

Gençlerin bazıları trafikte tehlikeli akrobasi yaptı, diğeri şelale sularında mahsur kaldı

Karabük’te gençlerin tehlikeli adrenalin arayışı cep telefonu kameralarına yansıdı. Kent merkezinde motosiklet ve elektrikli bisikletlerle trafikte akrobasi yapan gençler tehlike saçarken, Eskipazar ilçesinde ise cipleriyle şelale bölgesine giren gençler suya saplanarak mahsur kaldı. Her iki olay da vatandaşların tepkisini çekti.

İlk olay Karabük Bahçelievler Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre caddeyi adeta pist alanına çeviren gençler, motosiklet ve elektrikli bisikletlerle akrobatik hareketler yaparak hem kendi canlarını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı.

Görüntülerde bir motosiklet sürücüsünün seyir halindeyken yüzüstü yatar şekilde ilerlediği, başka bir gencin ise elektrikli bisikletle tek teker üzerinde gittiği görüldü. Park halindeki araçlar ve yayaların arasından yapılan tehlikeli manevralar vatandaşların tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri, özellikle akşam saatlerinde benzer görüntülerin arttığını belirterek denetimlerin artırılmasını istedi. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından emniyet ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

Bir diğer tehlikeli görüntü ise Eskipazar ilçesinden geldi. Şelale bölgesine cipleriyle giren gençler, suyun içinde ilerlemek isterken araçlarından biri mahsur kaldı. Zor anlar yaşayan gençlerin yardımına diğer araçtakiler yetişti. Mahsur kalan cip, halat yardımıyla çekilerek bulunduğu yerden çıkarıldı.

Olayda yaralanan olmazken, hem trafikte hem de doğada yaşanan kontrolsüz cesaret gösterileri “adrenalin tutkusu faciaya dönüşebilirdi” yorumlarına neden oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin