Römorkun tepesinden düştü, ağır yaralandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Römorkun tepesinden düştü, ağır yaralandı

Bolu’da devrilen römorkundan üzerinden düşen bir kişi ağır yaralandı.

Olay, Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mısır silajlarını traktörün römorkundan boşaltmak üzere İbrahim Ş., evinin önüne traktörüyle geldi. Römorkun tepesine çıkan İbrahim Ş., damperin kaldırılması yere düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince İbrahim Ş., Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 14:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yürek ısıtan ziyaret: Dualar Cumhurbaşkanı Erdoğan için

Karabük’te yaşayan 86 yaşındaki Rasim Fırat ile eşi 84 yaşındaki Şerife Fırat, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin’i evlerinde ağırladı.

Fırat çiftinin daveti üzerine gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay da katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, çiftin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi ve bağlılık dikkat çekti.

Ziyaret sırasında Fırat çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan muhabbetlerini dile getirerek her fırsatta kendisine dua ettiklerini ifade etti.

Cem Şahin, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Rasim amcamız ve Şerife teyzemizin gönül dolu hanesine misafir olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları muhabbeti, dualarına kattıkları samimi niyazları dinlerken; bu aziz milletin liderine olan vefasını, inancını ve bağlılığını bir kez daha yürekten hissettik.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin gönül bağlarını güçlendiren anlamlı bir buluşma olduğuna işaret eden Şahin, “AK Parti İl Başkanımız Ferhat Salt ve Kadın Kolları Başkanımız Hülya Uluçay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, gönüller arasındaki bağın, dava şuurunun ve millet iradesine olan sadakatin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gördük.” değerlendirmesinde bulundu.

Toplumun temelinde vefa, dayanışma ve birlik duygusunun bulunduğunu vurgulayan Şahin, bu tür buluşmaların toplumsal bağları daha da kuvvetlendirdiğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin