Reklam
Reklam
romanyali ogretmenler mill egitim muduru bozkani ziyaret etti
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Romanyalı öğretmenler, Millî Eğitim Müdürü Bozkan’ı ziyaret etti

Erasmus+ KA120 programı kapsamında Zonguldak’a gelen Romanyalı öğretmenler, Zonguldak Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ı ziyaret etti.

Saime Toptan Toplumsal Bilimler Lisesi iş birliğinde gerçekleştirilen proje çerçevesinde kente gelen öğretmenler, eğitim süreçlerine dair müşahedeler yapacak. Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Bozkan, yabancı konukları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, ziyaretleri için teşekkür etti. Romanyalı öğretmenler, program kapsamında bilişim, matematik, coğrafya ve biyoloji derslerinde teknoloji kullanımını inceleyecek ve farklı eğitim kurumlarını ziyaret edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin