Erasmus+ KA120 programı kapsamında Zonguldak’a gelen Romanyalı öğretmenler, Zonguldak Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ı ziyaret etti.
Saime Toptan Toplumsal Bilimler Lisesi iş birliğinde gerçekleştirilen proje çerçevesinde kente gelen öğretmenler, eğitim süreçlerine dair müşahedeler yapacak. Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Bozkan, yabancı konukları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, ziyaretleri için teşekkür etti. Romanyalı öğretmenler, program kapsamında bilişim, matematik, coğrafya ve biyoloji derslerinde teknoloji kullanımını inceleyecek ve farklı eğitim kurumlarını ziyaret edecek.


Romanyalı öğretmenler, Millî Eğitim Müdürü Bozkan’ı ziyaret etti
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

