Rize’nin karlı yaylalarından kartpostallık görüntüler - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’nin karlı yaylalarından kartpostallık görüntüler

Rize’de karın yağmasının ardından beyaza bürünen İkizdere ilçesine bağlı yaylalarda ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Rize’nin yüksek kesimlerinde geçtiğimiz hafta başlayarak etkisini gösteren kar yağışı İkizdere ilçesine bağlı bin 875 metre rakımdaki Sivrikaya Yaylası ve 2 bin 640 rakımdaki Ovit Yaylası beyaza büründü. Adeta bir gelinlik giymiş gibi bembeyaz görünen doğanın yeşille birleştiği yerlerde en az karlı görüntüler gibi görenleri büyüledi. Kartpostallık görüntüler veren yaylalar herkesi kendisine hayran bıraktı. Karın düşmesiyle yaylacılar da küçükbaş ve büyükbaş hayvanlarıyla köylerine dönüşe geçti. Kara aldırmadan yürüyen hayvanlar yol boyunca renkli görüntülere sahne oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim7 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 15:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden başladı

Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.
Hava sıcaklıklarının düştüğü Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden başladı. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta mevkisinde başlayan kar yağışı, bölgede kısa sürede etkisini gösterdi. Güzergahı kullanan vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin