Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
rizenin cayeli ilcesinde heyelanin yasandigi alan havadan goruntulendi 9iCjJXaE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Rize’nin Çayeli ilçesinde heyelanın yaşandığı alan havadan görüntülendi

Rize’de bir kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı heyelanın yaşandığı bölge havadan görüntülendi.

Rize’nin Çayeli ilçesi Eskipazar Mahallesi’nde sabah 5.30 sıralarında yaşanan heyelanda toprak kütlesi binaların içerisine girdi. Heyelan nedeniyle toprağın girdiği apartmanda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Yamacın altında bulunan 6 bina da tahliye edildi. 64 dairenin tahliye çalışmaları tamamlandığı bölge havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
FQ
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
05 Mayıs, 2026 12:33 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de su alt yapı projeleri devam ediyor

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin farklı noktalarında su alt yapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Başkan Karakaş, özellikle uzun süredir altyapı sorunu yaşanan bölgelerde önemli adımlar attıklarını belirtti.

Başkan Karakaş yaptığı açıklamada, “Kadılar ve Hacıarpalığı mevkiinde uzun süredir ihtiyaç duyulan su altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Yeni hatlarımızın bağlantılarına su veriyoruz. Bununla birlikte bölgemizde yürüttüğümüz doğalgaz çalışmalarını da tamamladık. Hem altyapı hem de yaşam konforu açısından önemli bir eksiği daha gidermiş olduk” dedi.

Hedeflerinin bayram öncesinde Yirmibeşler Mahallesi’nde su altyapı çalışmalarını bitirmek olduğunu vurgulayan Karakaş, “Bu süreçte vereceğimiz geçici rahatsızlıklardan dolayı mahalle sakinlerimizden şimdiden özür diliyoruz. Çektiğimiz bu sıkıntıların, uzun yıllar hizmet edecek kalıcı yatırımların karşılığı olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Karakaş sözlerini, “Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Daha yaşanabilir, daha güçlü bir Yenice için durmadan çalışmaya devam ediyoruz” diyerek tamamladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin