Rize’deki heyelandan hayatını kaybeden şahıs son yolculuğuna uğurlandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’deki heyelandan hayatını kaybeden şahıs son yolculuğuna uğurlandı

Rize’nin Çayeli ilçesinde dün sabah yaşanan heyelanda hayatını kaybeden Yakup Özcan Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı.

Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Eskipazar Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen heyelanda 35 yaşındaki Yakup Özcan Bayraktar oturduğu apartmanın 1. katının ardındaki istinat duvarının çökerek binanın duvarını yıkması üzerine gelen toprak ve hafriyat nedeniyle yatağında hayatını kaybetmişti.

Bayraktar için bugün Çayeli Hacıbaşı Camii’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AFAD Rize İl Müdürü Mehmet Salih Avcı, Çayeli Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, kurum amirleri, siyasi parti il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayraktar cenazenin ardından Güzeltepe Köyü’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 11:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Gençlik Merkezi’nde renkli etkinlikler devam ediyor

Yenice Gençlik Merkezi, gençlerin sosyal, kültürel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan birbirinden renkli etkinliklerle dolu dolu günler sunmaya devam ediyor.

Merkezde düzenlenen müzik atölyelerinde ritim tutan gençler, akıl ve zeka oyunlarıyla stratejik düşünme becerilerini geliştirirken; çeşitli etkinliklerle hem eğleniyor hem de öğreniyor. Sanattan spora, oyundan eğitime uzanan geniş yelpazedeki faaliyetler, gençlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Gençlerin buluşma noktası haline gelen merkezde arkadaşlıklar pekişiyor, yetenekler keşfediliyor ve her gün yeni bir deneyim yaşanıyor.

Yetkililer, bu enerjinin bir parçası olmak isteyen tüm gençleri Yenice Gençlik Merkezi’ne beklediklerini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin