Rize’de yalnız başına yaşayan 47 yaşındaki vatandaş evinde ölü olarak bulundu.
Olay, merkeze bağlı Azaklıhoca köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, köyde yalnız başına yaşayan 47 yaşındaki Necmettin Altay’ın komşuları kendisinden haber alamadı. Komşuları kontrol amacıyla Altay’ın evine girdi. Necmettin Altay’ın hareketsiz halde yattığını gören komşular durumu 112 acil çağrı servisine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler Altay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 47 yaşındaki Altay’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Rize Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Rize’de yalnız yaşayan 47 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu
Ergenekon Mahallesi’nde kaldırımlar yenileniyor
Karabük’ün Ergenekon Mahallesi’nde, kullanışsız hale gelen kaldırımların modern standartlara uygun şekilde yeniden düzenlenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Karabük Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, özellikle yaya güvenliğinin sağlanması ve vatandaşların daha konforlu bir şekilde kaldırımları kullanabilmesi hedefleniyor. Dar, bozuk ve bakımsız durumdaki mevcut kaldırımlar sökülerek yerine; engelli erişimine uygun, kaymaz yüzeyli ve estetik görünümlü yeni kaldırımlar döşeniyor.
Mahalle sakinleri tarafından uzun süredir talep edilen düzenleme sayesinde özellikle yaşlılar, çocuklar ve engelli bireylerin yaya trafiğinde yaşadığı zorlukların ortadan kalkması bekleniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Ergenekon Mahallesi’nin çağdaş bir görünüme kavuşacağı ve bölgedeki ulaşım konforunun artacağı bildirildi.
Belediye yetkilileri, çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde aralıksız sürdüğünü ve kısa süre içinde mahallenin tamamının yeni kaldırımlara kavuşacağını belirtti.

