Rize’de etkili olan şiddetli yağışlar sonrasında çöken Rize-Güneysu karayolunda çalışmalar başladı.
Rize’de dün akşam saatlerinde etkili olan yağmurdan ötürü Rize’den Güneysu istikametine giden karayolunda yaklaşık 5 metre genişliğinde, 2 metre derinliğinde bir çukur oluştu. Daha önce de çökme yaşanan yoldan olay anında aracın geçmemesi büyük bir faciayı önledi. Rize-Güneysu istikametindeki yol trafiğe kapatılırken Güneysu istikametinden Rize istikametine gelen yol ise farklı bir güzergahtan sürdürülüyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren de karayolları ekipleri yol çalışmalarına başladı. Çökmenin meydana geldiği yol havadan görüntülendi.
Öte yandan dün akşam etkisini gösteren yağmurlar nedeniyle kapanan 55 köy yolu da ulaşıma açıldı.


Rize’de yağışlar nedeniyle çöken yolda çalışma başlatıldı
Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

