Rize’de PTT binasında 2 çalışanı silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
rizede ptt binasinda 2 calisani silahla vurarak olduren sahis yakalandi YM3Wgi6Y
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de PTT binasında 2 çalışanı silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı

Rize’de PTT binasında tartıştığı 2 çalışanı silahıyla vurarak öldüren şahıs yakalandı.

Olay, merkeze bağlı Mermerdelen Mahallesi’nde bulunan PTT Başmüdürlüğü binasında 17.03 sularında meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, V.K. isimli saldırgan, babasına ilişkin kartı almak için binaya giriş yaptı. Görevlilerin kartın kendisine teslim edilemeyeceğini ve babasının gelmesinin gerektiğini söylediği saldırgan olay yerinde görevlilerle kelamlı olarak tartışmaya başladı. Tartışmanın akabinde belinden silahını çıkartan şahıs ateş etmeye başladı. Şahıs PTT Müdür Vekili Selim Okumuş ve Paklık Vazifelisi Ömer Beyazıt’ı vurarak ağır yaraladı. Kimliği belgisiz saldırgan gerçekleştirdiği hücumun akabinde olay yerinden kaçtı. Meydana gelen olay 112 Acil Davet Servisine bildirildi. İhbarın üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları ağır yaralanan 2 çalışanın birinci müdahalesini yapmasının akabinde ambulans ile Rize Devlet hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan çalışanlar yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan V.K.’nın aracı Fener Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulunurken şahıs olayın yaşandığı mahallede polis gruplarınca kıskıvrak yakalandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin