Reklam
Reklam

Rize’de otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı: Kaza anı kamerada

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Rize’de yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı. Kaza anı başka bir aracın güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza İslampaşa Mahallesi, Menderes Bulvarı üzerinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Artvin istikametinden Trabzon istikametine giden E.K. idaresindeki 53 ABD 353 plakalı araç, yoldan yaya olarak karşıya geçmek isteyen Mehmet Ali K.’ye çarptı. Kazada yaralanan Mehmet Ali K. olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı o sırada bölgede olan bir toplu taşıma aracının güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çarpma anını gören vatandaşların paniği ve üzüntüsü de güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken yaralı Mehmet Ali K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta geniş katılımlı Asayiş ve Güvenlik Toplantısı yapıldı

zonguldakta genis katilimli asayis ve guvenlik toplantisi yapildi DSlGPDwL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, Valilik Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda geniş katılımlı Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Vali yardımcıları Şenol Levent Elmacıoğlu ve Halis Hacıisamailoğlu, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, TCSG Bot Komutanı Yzb. Caner Erken ile ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda, 7-8 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek NATO Zirvesi kapsamında ilimiz genelinde alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirilirken; terörle mücadele, narkotik suçlarla mücadele, genel asayiş ve trafik güvenliği alanlarında yürütülen çalışmalar ele alındı.

Ayrıca, eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle öğrencilerin ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınacak tedbirler ile ilgili kurumlar tarafından yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda, kamu düzeninin korunması ve vatandaşların güvenliğinin en üst seviyede sağlanması amacıyla ilgili kurumlar arasındaki koordinasyonun etkin bir şekilde sürdürülmesinin önemine değinildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin