Rize’de otomobilin çarptığı kadın yaralandı, kaza anı kameraya yansıdı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Temmuz, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de otomobilin çarptığı kadın yaralandı, kaza anı kameraya yansıdı

Rize’de yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı bir kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Merkeze bağlı Çarşı Mahallesi Pazar caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, M.K. idaresindeki 25 ADK 427 plakalı araç, Pazar caddesi üzerinde bulunan yaya geçidinden geçen Ş.T. isimli kadına çarptı. Çarpan aracın üstünde kalan kadın bir süre sonra yere düştü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan kadına olay yerindeki ilk müdahalesini yapmasının ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise çevrede bulunan güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turk dunyasinin cocuklari samsunu renklendirdi BvYJ2H1t
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Türk dünyasının çocukları Samsun’u renklendirdi

Samsun, Türk dünyasının dört bir yanından gelen çocukların katılımıyla başlayan festivalle adeta kültür ve kardeşlik şölenine sahne oldu. Renkli yürüyüş ve gösterilerle start alan Türk Dünyası Çocuk Festivali, kentte büyük coşku oluşturdu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen “Türk Dünyası Çocuk Festivali”, yürüyüşle başladı. 9 farklı ülkeden gelen 113 katılımcı çocuk ile yüzlerce vatandaş, bando eşliğinde İlkadım ilçesi Lise Caddesi’nden başlayarak İstiklal Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı’nı takiben Onur Anıtı’na kadar yürüdü.

Anıt önünde yapılan törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, festivalin taşıdığı anlamın altını çizerek, “Şehrimiz adına tarihi ve kültürel bir buluşmaya daha şahitlik ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan haftasında bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Türk Dünyası Çocuk Festivali’ni gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Sokaklarımız bugün Türk coğrafyasının dört bir yanından gelen kardeşlerimizin neşesiyle şenleniyor” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili İlyas Topsakal ise Türk dünyasının ortak geleceğine vurgu yaparak, “Türk dünyası bir sevdadır. Bu çocuklarımız Samsun’da bir hafta geçirecek, dostluklar kuracak ve hem şehrimizin kültürünü hem de Cumhuriyetimizin kuruluş ruhunu yakından tanıyacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program İstiklal Meydanı’nda devam etti. Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, KKTC, Kırım, Kosova, Özbekistan, Balkarya ve Gagavuzya’dan gelen çocuklar yöresel oyunlarını sahneleyerek izleyenlere renkli anlar yaşattı.

Festival, farklı ülkelerden gelen 113 çocuğun katılımıyla Samsun’da kültürler arası kardeşlik ve dayanışma mesajlarının öne çıktığı etkinliklerle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin