Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Temmuz, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rize’de oğul veren arılara İl Genel Meclisi üyesi müdahale etti

Arıcılıkta oğul vermek olarak bilinen arıların kovan dışında başka bir topluluk oluşturması olayına Rize’nin Çayeli ilçesinde İl Genel Meclis üyesi müdahale etti.
Arıcılıkta ‘oğul vermek’ diye adlandırılan olay Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelince olaya İl Genel Meclis Üyesi Musa Çağıran el koydu. Kovanı terk eden ana arı yeni bir arı topluluğu kurarak bütün araları ilçe meydanındaki Ahmet Mesut Yılmaz Parkı’nda bir ağaca topladı. O esnada durumu fark eden İl Genel Meclis Üyesi Musa Çağıran yanındaki bir vatandaşla birlikte duruma müdahale etti. Olay yerine ilk önce boş bir kovan getirildi. Daha sonra arıların arasından alınan ana arı kovana yerleştirildi. Ana arının kovana yerleştirilmesi ile bir anda bütün arılar kovanda toplandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Ocak, 2026 11:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KASİD’den TBMM’de Karabük Milletvekillerine Ziyaret

Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİD) Yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ile CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Karabük’ün sanayi alanındaki mevcut durumu, öncelikli ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri ele alındı. Yapılan görüşmelerde sanayinin geliştirilmesine yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, KASİD Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetimini Gazi Meclisimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. İlimizin sanayi alanındaki mevcut durumu, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik hedefleri üzerine verimli istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için dernek başkanımız Sayın Çetin İpek’e ve yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ise, “Karabük Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyelerini TBMM’de misafir ettik. Karabük’ümüzün sanayi alanındaki mevcut durumunu, öncelikli ihtiyaçlarını ve geleceğe yönelik hedeflerini kapsamlı biçimde ele aldık; karşılıklı değerlendirmelerle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için KASİD Başkanı Çetin İpek ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin