Reklam
Reklam

Rize’de motosikletli kuryeler çarpıştı: 2 yaralı

rizede motosikletli kuryeler carpisti 2 yarali czaQ6cFj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Rize’de motosikletli kuryelerin çarpıştığı kazada 2 kurye de yaralandı.

Kaza, Ardeşen ilçesi Fırtına Mahallesi ve Deniz Mahallesi ortasında kalan Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yol kesişim noktasında motosiklet şoförleri İbrahim S. ve Sezer N. araçlarının denetimini kaybetmesinin akabinde çarpıştı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sıhhat takımları sevk edildi. Burada yapılan birinci müdahalenin akabinde Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan motosiklet şoförleri İbrahim S. ve Sezer N.’nin genel sıhhat durumunun düzgün olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kuzyaka’da “Kartopu Yem Karpuzu” denemesi

tarimda yem karpuzu denemes 2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
18 Haziran, 2026 11:29 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’nun Kuzyaka Köyü’nde açıkta sebze yetiştiriciliği yapan üreticileri ziyaret etti.

Ziyarete İl Müdürü Yasin Önder, Şube Müdürü Hüseyin Emre Erol ve teknik personel katıldı. Heyet, “Hasbahçem” işletmesinde üretim yapan Nihat Gökçe ve ailesiyle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında üreticiye bitkisel üretim ve bitki sağlığı konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Tarımsal verimliliğin artırılması ve sağlıklı üretim süreçleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

İLDE İLK KEZ DENENECEK ÜRÜN: “KARTOPU YEM KARPUZU”

Program kapsamında, Karabük’te ilk kez denenecek olan “Kartopu Yem Karpuzu” yetiştiriciliği için hazırlanan deneme parseli de incelendi.

Ekim öncesi yapılan kontrollerde alanın durumu değerlendirilerek üretim sürecine ilişkin teknik gözlemler paylaşıldı.

“BEREKETLİ SEZON” TEMENNİSİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki üreticilere başarılar dileyerek, tarımsal üretimde çeşitliliğin artırılmasının önemine dikkat çekti.

Müdürlükten yapılan değerlendirmede, tüm üreticilere bereketli ve verimli bir sezon temennisinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin