Rize’de motosikletli kuryeler çarpıştı: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
rizede motosikletli kuryeler carpisti 2 yarali czaQ6cFj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de motosikletli kuryeler çarpıştı: 2 yaralı

Rize’de motosikletli kuryelerin çarpıştığı kazada 2 kurye de yaralandı.

Kaza, Ardeşen ilçesi Fırtına Mahallesi ve Deniz Mahallesi ortasında kalan Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yol kesişim noktasında motosiklet şoförleri İbrahim S. ve Sezer N. araçlarının denetimini kaybetmesinin akabinde çarpıştı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sıhhat takımları sevk edildi. Burada yapılan birinci müdahalenin akabinde Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan motosiklet şoförleri İbrahim S. ve Sezer N.’nin genel sıhhat durumunun düzgün olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin