Reklam
Reklam
rizede motosikletli kuryeler carpisti 2 yarali czaQ6cFj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Rize’de motosikletli kuryeler çarpıştı: 2 yaralı

Rize’de motosikletli kuryelerin çarpıştığı kazada 2 kurye de yaralandı.

Kaza, Ardeşen ilçesi Fırtına Mahallesi ve Deniz Mahallesi ortasında kalan Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yol kesişim noktasında motosiklet şoförleri İbrahim S. ve Sezer N. araçlarının denetimini kaybetmesinin akabinde çarpıştı. Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sıhhat takımları sevk edildi. Burada yapılan birinci müdahalenin akabinde Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan motosiklet şoförleri İbrahim S. ve Sezer N.’nin genel sıhhat durumunun düzgün olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte ceza infaz personeli ve aileleri piknikte bulustu yy8Hsqls
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri piknikte buluştu

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri, 6 Haziran Ceza İnfaz Personel Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personel Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kutlama etkinlikleri kapsamında ceza infaz personeline yönelik moral pikniği düzenlendi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Savcısı ve Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz’ın organizasyonuyla Aladağ Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 400 ceza infaz personeli ile aileleri katıldı.

Yoğun iş temposundan uzaklaşma fırsatı bulan personel, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte çocuklara yönelik çeşitli oyunlar düzenlenirken, Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz da masa masa dolaşarak personelle sohbet etti ve katılımcılara köfte ikramında bulundu.

Programa Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.

Ceza infaz personeli ve aileleri, kendileri için düzenlenen etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin