Rize’de motosikletin otomobile çarpması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Dün gece saat 01.00 sıralarında Mermerdelen Mahallesi Menderes Bulvarı üzerinde, Trabzon’dan Rize yönüne gelen Taha Cebir yönetimindeki 53 ADH 027 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Recep D. idaresindeki 53 DA 102 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Taha Cebir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili inceleme başlatılırken kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Rize istikametinden Trabzon istikametine doğru giden Recep D. idaresindeki 53 DA 102 plakalı otomobil sol tarafta olan yola girmek istedi. Bu esnada karşı şeritten gelen 53 ADH 027 plakalı motosiklet sürücüsü Taha Cebir frene bastı. Ancak zeminin şiddetli yağışlar nedeniyle kaygan olmasından dolayı durmakta güçlük çeken Cebir otomobilin sağ çaprazına vurarak durabildi. O anlar ise bir işletmenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Rize’de motosikletin otomobile çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Eşini odunla döverek öldürdü
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.
Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

