Reklam
Reklam

Rize’de kamyonetin bahçe duvarına çarptığı manzaralar güvenlik kamerasına yansıdı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:52 tarihinde yayınlandı
0

rizede kamyonetin bahce duvarina carptigi manzaralar guvenlik kamerasina yansidi 0 TWs6re1w
Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Çayeli ilçesi Madenli Fen Lisesi Mevkiinde dün meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, 53 ABA 268 plakalı kamyonetin şoförü A.B. (70) Madenli-Seslidere istikametinde seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Madenli Fen Lisesi mevkiinde iki katlı beton konutun bahçe duvarına çarpmış, kazada A.B. ile araçta bulunan S.B.’nin (64) birinci müdahalesinin yapılmasının akabinde ambulans ile Çayeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Meydana gelen kaza etraftaki bir meskenin güvenlik kamerasına takıldı. Hızla gelen kamyonetin bir anda meskenin bahçe kapısına çarpmasıyla ahşap kapının paramparça olduğu, aracın ise duvara çarparak durduğu manzaralara yansıdı. Konuttan çıkan vatandaşların kazada yaralananların yardımına koşarak sıkışan vatandaşlar için yardım istediği anlarda güvenlik kamerası ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları

bf8068c0 f2de 420e a76f 30e4863078dd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Haziran, 2026 10:32 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Türkiye genelinde çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yerleri değiştirildi. Kararname doğrultusunda Karabük’te görev yapan bir vali yardımcısı ile bir kaymakam da başka illerde görevlendirildi.

Yaklaşık üç yıldır Eflani Kaymakamı olarak görev yapan Ömer Bulut, kararnameyle Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine kaymakam olarak atandı. Görev süresi boyunca ilçede yürütülen kamu hizmetleri ile çeşitli projelerde aktif rol üstlenen Bulut, yeni görev yerinde çalışmalarını sürdürecek.

Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin de atama kararı kapsamında Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Yaklaşık üç yıldır Karabük’te görev yapan Şahin, kentte kamu hizmetlerinin koordinasyonu ve yürütülmesinde önemli görevler üstlenmişti.

Öte yandan Karabük’e iki yeni vali yardımcısı atandı. Kararnameyle Adana Vali Yardımcısı Mehmet Öz ve Diyarbakır Vali Yardımcısı Muhammet Özyüksel, Karabük Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

Yayımlanan atama kararnamesinde Eflani Kaymakamlığı için ise herhangi bir görevlendirme yapılmadığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin