Uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniye için Malatya’da gıyabı cenaze namazı kılındı.
İran’ın başkenti Tahran’da kaldığı konutunda uğradığı suikast sonucu Hamas lideri İsmail Haniye hayatını kaybetti. Hamas lideri için tüm Türkiye’de olduğu gibi Rize’de de gıyabi cenaze namazı kılınması için vatandaşlar bir araya geldi. Rize Sahil Camii’nde toplanan vatandaşlar akşam namazının kılınmasının ardından gıyabı cenaze namazı kıldı.


Rize’de Hamas lideri Haniye için gıyabi cenaze namazı kılındı
Belenköy TOKİ’ de neler oluyor?
Karabük’te bulunan Belenköy TOKİ Konutları’nda son günlerde gündeme gelen yönetimle ilgili iddialar, site sakinleri arasında tartışmalara neden oldu. Özellikle aidat ücretleri ve mali işlemler konusunda ortaya atılan iddiaların ardından bazı kat maliklerinin harekete geçtiği öğrenildi.
İddiaya göre site sakinleri, aidat ve ortak gider faturalarının yüksek geldiğini öne sürerken, mali süreçlere ilişkin çeşitli soru işaretlerinin bulunduğunu ifade etti. Konuyla ilgili olarak bazı kat maliklerinin bir araya gelerek mevcut yönetimin faaliyetlerinin detaylı şekilde incelenmesini talep ettiği belirtildi.
Öte yandan edinilen bilgilere göre bazı kat maliklerinin site yönetimine kayyum atanmasını istediği, ayrıca yönetim hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı da iddialar arasında yer aldı.

