karabuk
İmsak 05:40
Güneş 07:05
Öğle 13:05
İkindi 16:19
Akşam 18:56
Yatsı 20:15
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Rize’de Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü Rize’de yediden yetmişe herkesin katılımı ile coşkuyla kutlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü her ilde olduğu gibi Rize’de de coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin valilik önünde bulunan herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Valilik önünde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yapmış olduğu çeşitli etkinliklerle program sürdü. Jandarma Komutanlığına bağlı arama köpekleri de gösterilere dahil oldu. Programın sonunda da kortej yürüyüşü gerçekleşti.
Günün anısına konuşan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, “Ben cumhuriyetimizin 75. yılında Malatya’da liseyi bitirmek üzere olan bir gençtim. Bizlerden 100. yılın hayalini kurmamız istenmişti. O günlerde yaşadığımız sıkıntılarından kurtulmuş, kısır ayrışmalarını bir kenara bırakmış, sanayide, bilimde, sanatta, teknolojide hulasa her alanda ilerlemiş, ciddi altyapı eksikliklerini gidermiş, demokrasisini sağlamlaştırmış bir Türkiye’de yönetici olmayı, böyle bir Türkiye’nin inşasında çalışmayı hayal etmiştim. Rabbime hamt ediyorum. 2023’e, 100. yıla, bir hedef noktasına ulaşan büyükler olarak, yeni bir ufkun, yeni bir hedefin hayalini sizlerin idraklerinize, sarsılmaz ve güçlü omuzlarınıza emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
bafrada 17 yil hapis cezasiyla aranan sahis yakalandi D9smLLIy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bafra’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Samsun’un Bafra ilçesinde hakkında kesinleşmiş 17 yıl 3 ay hapis cezası bulunan firari şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, ’uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama’ ve ’hırsızlık’ suçlarından toplam 17 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan H.D.’nin ailesinin yanına geleceği bilgisine ulaşıldı.
Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan takip sonucu H.D., ailesinin yanına gittiği araç içerisinde ve üzerinde bulunan ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklanarak Bafra Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin