Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Temmuz, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rize’de aç kalan domuzlar ilçe merkezine indi

Rize’nin Güneysu ilçesinde aç 5 domuz, ilçe merkezine kadar inerek karayoluna çıktı.
Rize’nin Güneysu ilçesinde 5 tane domuz yiyecek aramak için ilçe merkezine kadar indi. Güneysu-Rize karayoluna giren domuzlar bir müddet karayolu üzerinde koşturdu. Bir an olsun bir birinden ayrılmayan domuzlar o esnada yoldan geçen sürücülerinde dikkatini çekti. Aç kaldıkları için ilçe merkezine kadar inen yaban domuzu sürüsü bir süre gezindikten sonra gözden kayboldu. Domuz sürüsü ile karşılaşan vatandaşlar o anları cep telefonları ile anbean kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin