
Rize’nin Çayeli ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 74 kök Hint keneviri ele geçirildi.
Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Çaba Şube Müdürlüğü ile Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları tarafından yürütülen operasyonlarla üst, araç ve ikamet aramalarında 74 kök Hint keneviri, 1 kesim halinde toplam daralı yükü 0,02 gram. esrar hususu, 1 modül halinde toplam daralı yükü 0,04 gram esrar unsurunun yanı sıra 1 adet Ruhsatsız Tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 22 adet tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ele geçirilen hususlar ile ilgili Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 şahıs yakalanarak haklarında isimli süreç başlatıldı.
Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimizde önleyici faaliyetler kapsamında, gerek sivil ve resmi motorize gruplar gerekse yaya devriye unsurlarımızla 7/24 alanda faal olarak vazife yapılmaktadır. Tertipli olarak umuma açık cümbüş ve istirahat yerleri, okul etrafları, park ve bahçeler ile yol uygulamalarına yönelik denetimler ve şok uygulamalar yapılmaktadır. Cürüm ve suçluyla çabamız kararlılıkla devam etmektedir” sözlerine yer verildi.


0
Rize’de 74 kök Hint keneviri ele geçirildi
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

