
Rize’nin Çayeli ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 74 kök Hint keneviri ele geçirildi.
Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Çaba Şube Müdürlüğü ile Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları tarafından yürütülen operasyonlarla üst, araç ve ikamet aramalarında 74 kök Hint keneviri, 1 kesim halinde toplam daralı yükü 0,02 gram. esrar hususu, 1 modül halinde toplam daralı yükü 0,04 gram esrar unsurunun yanı sıra 1 adet Ruhsatsız Tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 22 adet tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ele geçirilen hususlar ile ilgili Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 şahıs yakalanarak haklarında isimli süreç başlatıldı.
Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimizde önleyici faaliyetler kapsamında, gerek sivil ve resmi motorize gruplar gerekse yaya devriye unsurlarımızla 7/24 alanda faal olarak vazife yapılmaktadır. Tertipli olarak umuma açık cümbüş ve istirahat yerleri, okul etrafları, park ve bahçeler ile yol uygulamalarına yönelik denetimler ve şok uygulamalar yapılmaktadır. Cürüm ve suçluyla çabamız kararlılıkla devam etmektedir” sözlerine yer verildi.


Rize’de 74 kök Hint keneviri ele geçirildi
Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

