Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Haziran, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Rize sahilinde milli maç sevinci yaşandı

Rize’de sahilde bulunan alanda kurulan dev ekranda vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı’nın Çekya’yı 2-1 mağlup ettiği maçı seyretti. Galibiyetin ardından coşku hakim oldu.
Rizeliler için merkeze bağlı Portakallık Mahallesi sahil kısmında bulunan yeşil alanda dev ekran kurudu. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı’nın, Hamburg’da karşılaştığı Çekya’yı mağlup ettiği maçı vatandaşlar açık havada izledi. Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Çekya’yı 2-1 mağlup etmesinin ardından büyük sevinç yaşandı.

“Rize gerçekten birbiriyle kenetlenmiş durumda”
Rize’de maç için birbiriyle kenetlenmiş bir şekilde maçı izlediklerini ifade eden Bünyamin Ak, “Öncelikle burada çok güzel bir ortam var. A Milli Takım’ın gururunu yaşıyoruz. Bugün hava biraz yağışlıydı ama son saatlerde hava açtı. Sonrasında güzel bir ortam oluştu. Milli takımımıza sonuna kadar desteğimizi veriyoruz ve güveniyoruz. Özellikle Arda Güler’imize güveniyoruz. Rize’den özellikle desteklerimizi iletiyoruz. Rize gerçekten birbiriyle kenetlenmiş durumda. A Milli takımın ruhunu sırtlanmış şekilde destek veriyor. İnşallah bu tutkuyu finale kadar yaşarız. İnşallah o kupayı Ankara’da Anıtkabir’de atamıza hediye ederiz” ifadelerini kullandı.

“Takımımızı desteklemek için kalktık buraya geldik"
Açık havada maç izlemenin çok güzel olduğuna vurgu yapan Batuhan Kaya, “Takımımızı desteklemek için kalktık buraya geldik. Rize’de güzel bir organizasyon oldu. Rize halkı toplanarak birlikte maç izliyor. Hava da çok güzel. Sabahki yağmur duracak gibi değildi ama şu anda hava çok iyi. Burada maç izlemek gerçekten çok iyi. Biz biraz geç geldiğimiz için gerilerde kaldık” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri pahalıya patladı: Kovalamaca ile yakalanan motosikletlilere 65 bin lira ceza

Düzce’de akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletliler kovalamaca sonrasında yakalandı. 3 şoföre 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı.
Olay, Kuzey Etraf Yolu’nda meydana geldi. Güzergah üzerinde akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletli küme trafik gruplarının takibine takıldı. Çamköy temas yoluna girerek süratle uzaklaşmaya başlayan motosiklet şoförleri trafik gruplarının kovalamacası sonrasında Koruköy Kavşağı’nda yakalandı. Orta sokaklara girerek kaçmaya devam eden şoförler ise şahin takımlarının çalışması ile yakalandı. Yapılan denetimlerde şoförlerin ehliyetsiz olduğu, kask takmadığı, adapsız ışıkların ve tarzına uygun olmayan aparatların olduğu belirlenince şoförlere 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı. 2 motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, grupların şok kontrollerinin ise devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.