Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ekim, 2021 10:56 tarihinde yayınlandı
0

Resim öğretmenleri ile değerlendirme ve istişare toplantısı

İÖğrencilerin sosyal ve kültürel yönlerinin geliştirilmesi, sanatsal etkinliklere katılımlarının artırılması amacıyla İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Başkanlığında, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Dursun Yeşiloğlu’ nun katılımı ile Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda Karabük Merkez ve İlçe Resim öğretmenleri ile değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda gündeme dair konular üzerinde değerlendirmelerde bulunulurken öğretmenler fikir ve görüşlerini bildirerek, bu süreçte yaptıkları ve planladıkları proje ve uygulamaları hakkında bilgi verdiler.

Öğrencilerde var olan yeteneklerin keşfedilip, geliştirilmesinin önemini vurgulayan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş; “Sanat, bilim ile beraber ilerler. Ülkemizin her meslekte bakıp görebilen, duyup algılayabilen, yorumlayabilen insan gücüne ihtiyacı var. Bu sanatla mümkündür. Öğrencilerimizi yeteneklerine göre gerekli yönlendirmeleri yapalım. Çocuklarımızın zeka gelişiminde en önemli ayaklardan birinin görsel zeka gelişimi olduğunu biliyoruz. Görsel zekası gelişmiş öğrencilerimiz diğer temel derslerde de başarılı oluyorlar ve bu durum onların akademik başarılarına da direkt etki ediyor. Çocuklarımızın görsel zeka gelişimi içinse görsel sanatlar öğretmenlerimize çok büyük bir sorumluluk düşüyor. Sanatla uğraşan öğrenci kendine güvenir, olumlu düşünür doğru karar alır, sağlıklı ve karakterli bir birey olarak toplumda yer alır.” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin