Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ekim, 2021 10:56 tarihinde yayınlandı
0

Resim öğretmenleri ile değerlendirme ve istişare toplantısı

İÖğrencilerin sosyal ve kültürel yönlerinin geliştirilmesi, sanatsal etkinliklere katılımlarının artırılması amacıyla İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Başkanlığında, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Dursun Yeşiloğlu’ nun katılımı ile Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda Karabük Merkez ve İlçe Resim öğretmenleri ile değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda gündeme dair konular üzerinde değerlendirmelerde bulunulurken öğretmenler fikir ve görüşlerini bildirerek, bu süreçte yaptıkları ve planladıkları proje ve uygulamaları hakkında bilgi verdiler.

Öğrencilerde var olan yeteneklerin keşfedilip, geliştirilmesinin önemini vurgulayan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş; “Sanat, bilim ile beraber ilerler. Ülkemizin her meslekte bakıp görebilen, duyup algılayabilen, yorumlayabilen insan gücüne ihtiyacı var. Bu sanatla mümkündür. Öğrencilerimizi yeteneklerine göre gerekli yönlendirmeleri yapalım. Çocuklarımızın zeka gelişiminde en önemli ayaklardan birinin görsel zeka gelişimi olduğunu biliyoruz. Görsel zekası gelişmiş öğrencilerimiz diğer temel derslerde de başarılı oluyorlar ve bu durum onların akademik başarılarına da direkt etki ediyor. Çocuklarımızın görsel zeka gelişimi içinse görsel sanatlar öğretmenlerimize çok büyük bir sorumluluk düşüyor. Sanatla uğraşan öğrenci kendine güvenir, olumlu düşünür doğru karar alır, sağlıklı ve karakterli bir birey olarak toplumda yer alır.” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin