Türk Polis Teşkilatının 170. Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat; “Emniyet Teşkilatımız Türkiye Cumhuriyeti’nin en eski ve köklü kurumlarından birisidir. Toplumda kamu düzeninin sağlanabilmesi, halkın güven ve huzur içerisinde yaşamını sürdürebilmesi, Emniyet Teşkilatı’nın varlığını gerekli kılmıştır.Asayiş ve güvenliğin sağlanmasında, temel hak ve hürriyetlerin yasalar çerçevesinde korunmasında, Halk ile Devlet arasındaki güven köprüsünün oluşturulmasında ve toplumda ki huzur ve barış ortamının devam ettirilmesinde polislerimiz kilit bir rolü üstlenmektedirler. Polislerimizin, üstlenmiş oldukları görevlerini büyük bir yurt sevgisi, azim ve fedakârlıkla yerine getirmelerinden, halkın huzur ve güvenliğinin teminatı olmalarından sevinç ve gurur duyuyoruz. Her koşul altında görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine inanıyorum.
Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümünü kutlar, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevde olan tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.


0
Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın Polis Teşkilatını Kutlama Mesajı
0
0
Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın hayatını kaybetti
Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza kent merkezi Ayhan Çevik Caddesi’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 57 yaşındaki Hurisel Ayça, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hurisel Ayça, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
Öte yandan, polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücü K.A.’nın 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


