Rektör Polat’tan Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 13:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Rektör Polat’tan Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.
Polat mesajında şunları söyledi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, dört bir yanı işgal altındaki Anadolu topraklarında kurtuluş mücadelesi başlattığı günün 96. Yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlıkla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk gençliğe emanet ederek, yarınların güvencesi olan gençlere verdiği önemi tüm dünyaya kanıtlamıştır. Bu değerli emaneti yaşatmak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak, gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluğudur.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta yarınlarımızın güvencesi sevgili gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum”

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin