Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ekim, 2021 07:34 tarihinde yayınlandı
0

Rektör Polat, KBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesini ziyaret etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat Karabük Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Rektör Polat burada teorik eğitimlerini tamamlayarak uygulama eğitimine devam eden Diş Hekimliği Bölümü öğrencileriyle de bir araya geldi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri İsmail Kara ve Ağız Diş Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Refik Polat’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İzzet Açar, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Özdemir eşlik etti. Rektör Polat ve beraberindeki heyet ilk olarak kliniklerde yapılan çalışmalar ve kliniklere ilişkin bilgi alarak bu sene diş hastanesinde 4. sınıf olarak eğitim gören 46 Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisiyle bir araya geldi. Geleceğin diş hekimleri ve akademisyenleri ile sohbet eden Rektör Polat, öğrencilere başarılar dileyerek ayaküstü sohbet etti.

Klinik ziyaretlerinin ardından Rektör Prof. Dr.  Refik Polat yeni dönemde Diş Hekimliği Fakültesi ile Ağız ve Diş Hastanesinin ortak çabalar neticesinde afiliasyon olduğunu belirterek; “Türkiye’de afile olan çok az Diş Hastanesinden biri de Karabük’te yer alıyor. Karabük için bu önemli bir adımdı. Öğrencilerimiz bu yıl dördüncü sınıfa geçti. Burada eğitimlerine devam ediyorlar. İnşallah eğitimleri için çok önemli olan bu aşamayı hastanemizde tamamlayacaklar ve ülkemize faydalı birer diş hekimi olarak hayatlarını sürdürecekler. Öğrencilerimizin ve Hocalarımızın burada görev almasından oldukça mutluyuz. Bu konuda emeği olan Başhekimimize ve İl Sağlık Müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
SWQ
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Haziran, 2026 14:36 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük’te Mahalle temizliği etkinliği düzenlenecek

Karabük’te çevre bilincini artırmak ve mahallelerin daha temiz bir görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla Dünya Çevre Günü kapsamında temizlik etkinliği düzenlenecek.

“Mahallemiz Evimiz, Temiz Tutmak Görevimiz” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 5 Haziran Cuma günü saat 15.00’te başlayacak. Vatandaşların yoğun katılımının beklendiği organizasyonda gönüllüler, mahalle genelinde çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturacak.

Etkinliğin buluşma noktası ise 5000 Evler Mahallesi’nde bulunan Has Bahçe Sosyal Tesisleri olarak belirlendi. Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte çocuklar, gençler ve yetişkinler birlikte çevre temizliği yaparak hem yaşadıkları mahalleye katkı sunacak hem de çevre duyarlılığı konusunda örnek bir davranış sergileyecek.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, temiz bir çevrenin sadece belediyenin değil, tüm şehrin ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı. Başkan Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya Çevre Günü, bizlere emanet olan doğayı ve yaşam alanlarımızı korumamız gerektiğini hatırlatan çok müstesna bir gün. Biz de Karabük Belediyesi olarak bu anlamlı günü sadece teoride bırakmıyor, sahaya inerek eyleme dönüştürüyoruz. ‘Mahallemiz Evimiz, Temiz Tutmak Görevimiz!’ diyerek tüm hemşehrilerimizi, yediden yetmişe bu temizlik hareketinin bir parçası olmaya davet ediyorum. Amacımız, evimiz olarak gördüğümüz Karabük’ümüzü yarınlara çok daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir şekilde miras bırakmaktır”

Bizi sosyal medyadan takip edin