Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2019 13:17 tarihinde yayınlandı
0

Rektör Polat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla yönetimde söz sahibi olan milletimiz, tam bağımsızlık noktasındaki kararını tüm dünyaya ilan etmiştir. “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla kurulan Meclisimiz, bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin güvencesi olmuştur.

23 Nisan’ın geleceğimizin söz sahibi çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmesi ve çocuklarımızın aynı bağımsızlık şuuru ile yetiştirilmesi, ülkemizin geleceğine verilen önemin gösterilmesi açısından çok önemlidir. Çocuklarımız da geçmişten aldığı bu güç, azim ve kararlılıkla ülkemizin en önemli dayanağı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Gazi M. Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla yâd ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
mahalle sakinlerinden baskan cetinkayaya tesekkur ziyareti xnpM185P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.

Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.

Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin