Rektör Polat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2019 13:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Rektör Polat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla yönetimde söz sahibi olan milletimiz, tam bağımsızlık noktasındaki kararını tüm dünyaya ilan etmiştir. “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla kurulan Meclisimiz, bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin güvencesi olmuştur.

23 Nisan’ın geleceğimizin söz sahibi çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmesi ve çocuklarımızın aynı bağımsızlık şuuru ile yetiştirilmesi, ülkemizin geleceğine verilen önemin gösterilmesi açısından çok önemlidir. Çocuklarımız da geçmişten aldığı bu güç, azim ve kararlılıkla ülkemizin en önemli dayanağı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Gazi M. Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla yâd ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta zabitadan kaldirim isgali denetimi hEBLOI3q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta zabıtadan ’kaldırım işgali’ denetimi

Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri, kent merkezinde yaya geçişlerini engelleyen kaldırım işgallerine yönelik denetim gerçekleştirerek esnafları uyardı.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde düzeni sağlamak ve yaya trafiğini rahatlatmak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, bugün özellikle Toptancılar Sokağı mevkisinde kapsamlı bir inceleme yürüttü.

Denetimler sırasında esnafları tek tek ziyaret eden zabıta ekipleri, satışa sunulan malların ve tezgahların yola taşmaması, kaldırım işgallerinin önlenmesi konusunda uyarılarda bulundu. Yayaların geçiş alanlarını kısıtlayan işletme sahiplerine kurallara uymaları noktasında bilgilendirme yapılırken, denetimlerin gün boyunca kentin farklı noktalarında kararlılıkla devam edeceği öğrenildi. Belediyeden yapılan açıklamada, şehir estetiği ve vatandaşların huzuru için benzer kontrollerin aralıksız süreceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin