blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Rektör Özölçer; 18. geleneksel piknik etkinliğine katıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer, Yabancı Lisanlar Yüksekokulunun "2025 Aile Yılı" kapsamında düzenlediği 18. Klâsik Piknik Etkinliği’ne katıldı.
Her yıl Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Yabancı Lisanlar Yüksekokulu tarafından İncirharmanı Yerleşkesinde, baharın gelişini kutlama münasebetiyle gerçekleştirilen ve bu yıl ise "2025 Aile Yılı" kapsamında 18. düzenlenen klâsik piknik aktifliğine BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Yabancı Lisanlar Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Okşan Dağlı, akademik ve idari işçi ile öğrenciler katıldı.
Piknik mühletince öğrenciler, ağır bir hazırlık devrinden sonra danışman hocalarıyla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirirken Rektör Prof. Dr. Özölçer ise aktiflikte yer alan öğrencilerle bol bol sohbet etti. Bilhassa öğrencilerin mevcut ders durumları ile Rektör Prof. Dr. Özölçer’in kendi öğrencilik anılarını aktardığı karşılıklı sohbet sırasında ise keyifli anlar yaşandı. Piknik sırasında bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Özölçer, "Her yıl sistemli olarak baharın gelişi ve Üniversitemizde düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında Yabancı Lisanlar Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen klâsik piknik aktifliğini bu yıl, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri doğrultusunda ilân edilen "2025 Aile Yılı" kapsamında düzenlemekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak öğrencilerimizle yalnızca akademik manada değil, fırsat buldukça sportif ve kültürel bağlamda da bir ortaya gelmek bizler için en büyük memnunluk kaynaklarından biri. Bu münasebetle Yabancı Lisanlar Yüksekokulumuzun gerçekleştirdiği piknikte öğrencilerimiz, akademik ve idari işçimiz ile bir ortaya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyor, nazik davetlerinden ötürü Yüksekokul idaremize teşekkürlerimi sunuyorum" kelamlarına yer verdi.
BEUN Yabancı Lisanlar Yüksekokulu tarafından "2025 Aile Yılı" kapsamında düzenlenen 18. Klasik Piknik Aktifliği, günün anısına binaen Rektör Prof. Dr. Özölçer’in öğrencilerle fotoğraf çekimi gerçekleştirmesiyle son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Aralık, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın Üniversitesi’nde eğitime tatili

Bartın Üniversitesi (BAÜN) tarafından kentte beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.
Bartın Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, "İlimizde beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle üniversitemizde eğitm ve öğretime 29 Aralık 2025 tarihinde 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi. Üniversite öğrencilerinin kar nedeniyle 1 gün eğitime ara vereceği üniversitede idari kadronun ise mesai yapacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin