Reklam
Reklam
rektor kirisiktan saricama ziyaret FJl8s66J jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Rektör Kırışık’tan Sarıçam’a ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İŞKUR Karabük İl Müdürü Ferhat Sarıçam’a iade-i ziyarette bulundu. Bu önemli buluşmada, üniversite ve İŞKUR arasında iş gücü piyasası ile ilgili işbirliği ve gelecekte yapılacak projeler üzerine detaylı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Fatih Kırışık, ziyarette üniversitenin iş gücü piyasasına yönelik projelerini ve stratejilerini paylaştı. İŞKUR’un sunduğu hizmetler ve üniversite ile olan işbirliği imkanları üzerinde duruldu. Ayrıca, iki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler ve işbirliği alanları hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Rektör Kırışık, üniversitenin eğitim programlarının iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına daha uygun hale getirilmesi için İŞKUR ile yakın çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ferhat Sarıçam ise İŞKUR’un, üniversite mezunlarının istihdamını artırmaya yönelik çeşitli programlar ve destekler sunduğunu belirterek, bu alanda Karabük Üniversitesi ile işbirliğini daha da güçlendirmek istediklerini ifade etti.

Toplantıda ayrıca, Karabük Üniversitesi öğrencilerinin staj ve iş imkanlarının artırılması, mezunların istihdam edilebilirliklerinin yükseltilmesi ve yerel iş piyasasına yönelik çeşitli eğitim ve seminerlerin düzenlenmesi gibi konular da ele alındı. İki kurum arasındaki bu tür işbirliklerinin, Karabük ilinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına da önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin