blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık’tan Sarıçam’a ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İŞKUR Karabük İl Müdürü Ferhat Sarıçam’a iade-i ziyarette bulundu. Bu önemli buluşmada, üniversite ve İŞKUR arasında iş gücü piyasası ile ilgili işbirliği ve gelecekte yapılacak projeler üzerine detaylı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Prof. Dr. Fatih Kırışık, ziyarette üniversitenin iş gücü piyasasına yönelik projelerini ve stratejilerini paylaştı. İŞKUR’un sunduğu hizmetler ve üniversite ile olan işbirliği imkanları üzerinde duruldu. Ayrıca, iki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler ve işbirliği alanları hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.
Rektör Kırışık, üniversitenin eğitim programlarının iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına daha uygun hale getirilmesi için İŞKUR ile yakın çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ferhat Sarıçam ise İŞKUR’un, üniversite mezunlarının istihdamını artırmaya yönelik çeşitli programlar ve destekler sunduğunu belirterek, bu alanda Karabük Üniversitesi ile işbirliğini daha da güçlendirmek istediklerini ifade etti.
Toplantıda ayrıca, Karabük Üniversitesi öğrencilerinin staj ve iş imkanlarının artırılması, mezunların istihdam edilebilirliklerinin yükseltilmesi ve yerel iş piyasasına yönelik çeşitli eğitim ve seminerlerin düzenlenmesi gibi konular da ele alındı. İki kurum arasındaki bu tür işbirliklerinin, Karabük ilinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına da önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta tefecilik operasyonu: 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde KOM ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, tefecilik yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Ereğli’de esnaflık yaptıkları öğrenilen C.Y. ve Y.Y.’nin birden fazla mağdura faizle borç para vererek tefecilik yaptıkları yönünde ihbarlar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda C.Y. ve Y.Y. evlerinde gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda senet, doküman ve dijital materyale el konuldu. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin