Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a güzel olsun ziyaretleri sürüyor.
Karabük Vali Yardımcısı Muhittin Gürel ile Vilayet Jandarma Kumandanı Kd. Albay Garip Gümüş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a iyi olsun ziyaretinde bulundu. Kırışık, Vali Yardımcısı Gürel ve Gümüş’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Karabük Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, vazifesinde muvaffakiyetler diledi ve iyi olsun temennisinde bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar’ı Rektörlük makamında ağırladı.
Ziyarette, yapılacak çalışmalar ile Üniversite-sanayi iş birliği bünyesinde Türk demir-çelik bölümünün doğduğu yer olan Karabük’ün, bölgenin ve ülkenin kalkınması için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Vilayet Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay da, Rektör Kırışık’a vazifesinde muvaffakiyetler diledi.


Rektör Kırışık’a ’hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor
Sakin Şehir Şavşat’ın saklı cenneti Balık Gölü ilkbaharla büyüledi
Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan Balık Gölü, ilkbaharla birlikte yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.
Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde ilkbaharın gelişiyle birlikte doğa yeniden canlandı. İlçeye bağlı Aşağıkoyunlu köyünde bulunan Balık Gölü, eşsiz manzarasıyla görenleri adeta büyüledi.
İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve bin 600 rakımda yer alan göl, çevresini saran ladin ve çam ormanlarıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. İlkbaharla birlikte eriyen kar sularının beslediği göl çevresinde oluşan canlı doğa, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.
Köy içerisinde yer alan Balık Gölü, sakin atmosferi, temiz havası ve doğal güzelliğiyle özellikle şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

