Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ağustos, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Rektör Kırışık yüksekokul inşaatını inceledi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Bulak’ta yapılacak KBÜ Sezer Güleç Sıhhat Hizmetleri Meslek Yüksekokulu alanında incelemelerde bulundu.

KBÜ Rektörü Kırışık’a, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Balkis de eşlik etti. KBÜ ile iş insanı Kamil Güleç ortasında KBÜ Sezer Güleç Sıhhat Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasının imali için 2022’nin Aralık ayında protokol imzalanmıştı. Tarihi yapısıyla dikkati çeken ve Bulak’ta yapılması planlanan KBÜ Sezer Güleç Sıhhat Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda yaklaşık 3 bin 500 öğrencinin eğitim görmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 102 adet kacak cep telefonu ele gecirildi Wnz9PVbD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da 102 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada 102 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Daday İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince, Daday ilçesinde durdurulan bir araçta arama yapıldı. Aramada, 102 adet gümrük kaçağı, kayıt dışı ve faturasız cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin