karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
rektor kirisik trabzonda sosyalfest 2025 icin gorusmeler gerceklestirdi 4rEMdsJK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Temmuz, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Rektör Kırışık, Trabzon’da Sosyalfest 2025 için görüşmeler gerçekleştirdi

Karabük Üniversitesi(KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Sosyalfest 2025’e yönelik kurumsal iş birliği görüşmeleri kapsamında Trabzon’daçeşitli temaslarda bulundu.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Trabzon’da gerçekleştirdiği protokol ziyaretlerinde Sosyalfest 2025’e yönelik kurumsal takviyeleri kıymetlendirerek, toplumsal gelişime katkı sunacak iş birliklerini ele aldı.
Ziyaretlerde, gençlerin toplumsal bilimler odağında fikri üretimlerini teşvik etmeyi amaçlayan projelere ait değerlendirmeler yapıldı.
Rektör Kırışık, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Sosyalfest’in gençleri toplumsal niyet ve tahlil üretme kültürüyle buluşturan ulusal ölçekli bir tertip olduğu vurgulandı.
Vali Yıldırım, toplumsal bilimler alanında Türkiye’de duyulan muhtaçlığa cevap veren bu proje için Valiliğin gereken takviyesi sağlayacağını belirtti. Ayrıyeten şenliğin sadece akademik değil, birebir vakitte toplumsal katkı tarafıyla de kıymetli kazanımlar sunacağına dikkat çekildi.
Rektör Kırışık, Trabzon Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u da ziyaret etti. Görüşmede, vilayet genelindeki tüm okullarda Sosyalfest’in tanıtımının yapılacağı ve öğrencilerin iştirakinin teşvik edileceği belirtildi. Müdür Uygun, Trabzon’un ulusal ve memleketler arası müsabakalarda gösterdiği muvaffakiyete işaret ederek, tıpkı sorumluluk şuuruyla Sosyalfest’e de güçlü iştirak sağlanacağını söz etti.
Ziyaretler kapsamında ayrıyeten AkParti 25. ve 26. Periyot Trabzon Milletvekili, Avukat Ayşe Sula Köseoğlu ile de bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede, toplumsal bilimlerin toplumsal dönüşümdeki rolü ve genç fikirlerin desteklenmesinin ehemmiyeti ele alındı.
Ziyarette Karabük Üniversitesi Kurumsal Bağlantı Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Murat Bulut ile Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Abdurrahim Topal da yer aldı.
Karabük Üniversitesi öncülüğünde 3-4 Ekim tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek Sosyalfest 2025’e yönelik dayanak süreci, farklı kentlerde yürütülen kurumsal iş birliği görüşmeleriyle Türkiye geneline yayılmaya devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin