Reklam
Reklam
66e57651a1753 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Eylül, 2024 14:45 tarihinde yayınlandı
0

Rektör Kırışık Öğrencileri Karşıladı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversiteye yeni katılan öğrencileri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından kurulan stantta karşıladı.

Yeni gelen öğrencileri karşılamak ve bilgilendirmek amacıyla kurulan stantta Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük’e gelen veliler ve öğrencilerle sohbet ederek ‘Hoş Geldiniz’ dileklerinde bulundu. Stantta Rektör Yardımcısı Hasan Solmaz, akademik ve idari personel yer aldı.

2024-2025 Akademik yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Rektör Kırışık, “Öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz. Karabük Üniversitesinde olmanın mutluluğunu yaşamalarını ve öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim almaları için her türlü katkıyı sağlayacağız. Akademik yıl içerisinde öğrencilerimize yönelik çok güzel etkinliklerimiz olacak. Bu kapsamda öğrencilerimizin, eğitim imkanlarının yanı sıra sportif veya kültürel aktivitelere katılmalarını tavsiye ediyoruz. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ayrıca Kırışık, stantlara gelen veli ve öğrencilere, simit ikramında bulundu.

Stantta öğrencilere üniversitenin çeşitli yönlerini tanıtan broşürler sunuldu. Yeni gelen öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgi ve destekten memnuniyetlerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin