Rektör Kırışık Öğrencileri Karşıladı - Karabük Haber Postası
66e57651a1753 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Eylül, 2024 14:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Rektör Kırışık Öğrencileri Karşıladı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversiteye yeni katılan öğrencileri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından kurulan stantta karşıladı.

Yeni gelen öğrencileri karşılamak ve bilgilendirmek amacıyla kurulan stantta Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük’e gelen veliler ve öğrencilerle sohbet ederek ‘Hoş Geldiniz’ dileklerinde bulundu. Stantta Rektör Yardımcısı Hasan Solmaz, akademik ve idari personel yer aldı.

2024-2025 Akademik yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Rektör Kırışık, “Öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz. Karabük Üniversitesinde olmanın mutluluğunu yaşamalarını ve öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim almaları için her türlü katkıyı sağlayacağız. Akademik yıl içerisinde öğrencilerimize yönelik çok güzel etkinliklerimiz olacak. Bu kapsamda öğrencilerimizin, eğitim imkanlarının yanı sıra sportif veya kültürel aktivitelere katılmalarını tavsiye ediyoruz. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ayrıca Kırışık, stantlara gelen veli ve öğrencilere, simit ikramında bulundu.

Stantta öğrencilere üniversitenin çeşitli yönlerini tanıtan broşürler sunuldu. Yeni gelen öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgi ve destekten memnuniyetlerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yenisehirde acik hava sinemasi icin geri sayim iVhzV5sP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenişehir’de açık hava sineması için geri sayım

Karabük’te uzun süredir atıl durumda bulunan Yenişehir Açık Hava Sineması, modern bir yaşam alanı olarak yeniden hizmete açılmaya hazırlanıyor.

Karabük Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla alanın sosyal ve kültürel hayata kazandırılması hedefleniyor.

Toplam bin 912 metrekarelik açık alan üzerine kurulu proje kapsamında 133 metrekarelik modern okuma salonu, 30 metrekarelik yenilenen büfe, açık oturma düzeni, peyzaj düzenlemeleri ve kültürel etkinlik alanları oluşturuluyor.

Açık hava sineması; film gösterimlerinin yanı sıra tiyatro, konser, söyleşi ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparak Karabük’te sosyal hayatın önemli merkezlerinden biri haline gelecek. Özellikle yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeyle şehrin kültürel altyapısının güçlendirildiğini belirterek, geçmişin birikimini bugünün imkânlarıyla buluşturduklarını ifade etti. Çetinkaya, kültür ve sanatın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak sosyal alanlar oluşturmaya devam edeceklerini vurguladı.

Çalışmalarda sona yaklaşılırken, Yenişehir Açık Hava Sineması’nın kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin